Очікування – Водоліям, мудрість – Близнятам: Гороскоп на понеділок, 23 травня

Раків із самого ранку огорне аура позитиву

Фото - depositphotos
Фото - depositphotos

ОВНИ

Ви сьогодні багато працюватиме, заради довгоочікуваного успіху. Але економте час та енергію, правильно розставляючи пріоритети. Якщо ви власник своєї справи – саме час ризикнути. Новини спонукатимуть вас до певних дій та вчинків.

ТЕЛЬЦІ

Вам цього дня щаститиме у важливих справах, особливо якщо ви прислухатиметеся до порад своїх друзів і колег. Не поспішайте ухвалювати важливі рішення, зайвий раз обдумайте. Вам необхідно контролювати кожне своє слово.

БЛИЗНЯТА

Будьте мудрими. У вас сьогодні буде дуже багато енергії, ви будете здатні навіть приборкати дракона. Але при потребі попросіть поради у близької людини. Бажано уникати спілкування з людьми, які здатні на роздратування та агресію.

РАКИ

Із самого ранку вас огорне аура позитиву. Незважаючи на активний день, на самотніх представників цього знаку може чекати цікаве знайомство. Замість того, щоб витрачати час на зайві дрібниці, подбайте про свій відпочинок.

ЛЕВИ

Прекрасний день для змін у кар’єрі. Однак і життя випробовуйте, незалежно від обставин.

ДІВИ

На початку нового робочого тижня вам знадобиться продуктивна ідея, яку можна буде презентувати керівництву – найімовірніше, у вас уже така є. Треба просто показати її з вигідної для вас позиції.

ТЕРЕЗИ

Застосуйте всю свою енергію. Буде багато справ. Ваші амбіції будуть винагороджені ввечері.

СКОРПІОНИ

Можливе змагання з колегами. Трохи здорового егоїзму сьогодні вам не завадить. Увечері на вас чекають важливі новини від родича або друга. Не поспішайте завершувати важливий проєкт.

СТРІЛЬЦІ

Не беріться за всі справи одразу. Визначте найважливіший напрямок і присвятіть увесь час і старання на його розробку.

КОЗОРОГИ

У вас буде насичений робочий день. Вечір буде тихим та спокійним. Ви нарешті розслабитеся і зможете побудувати нові плани.

ВОДОЛІЇ

Дослухаючись до думки інших людей, ви зможете дізнатися багато нового. І це може знадобиться вам у житті. Багато часу можете провести в очікуванні. Але без цього – ніяк.

РИБИ

Якщо у вас є досвід, яким можна поділитися, зробіть це зараз, ба більше сьогодні чудовий день для виступу чи тренінгу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень