Названо три знаки Зодіаку, які раптово розбагатіють до кінця травня

Декому астрологи пророкують неочікуваний прибуток від 10 000 євро

Кільком обраним знакам зодіакального кола незабаром усміхнеться удача. Гроші стануть гідною винагородою за професійні успіхи. Це може бути премія, підвищення чи бонус від керівництва. Безсумнівно щедрий дар неодмінно змінить життя на краще.

ОВНИ

Представникам цього харизматичного вогняного знака вже найближчими тижнями випаде шанс укласти надзвичайно вдалу угоду. Власне ця угода й стане для шляхом до захмарних доходів. Після її підписання ви отримаєте такі комісійні, що просто голова піде обертом. Та не варто одразу впадати в ейфорію. Справу потрібно обов’язково довести до кінця. Тоді сума, яка спершу здалася просто величезною, скоро стане звичним щомісячним доходом.

РАКИ

Джерелом вашого неочікуваного прибутку також стане робота. Вигідна пропозиція, підвищення чи навіть важлива керівна посада – це лише вершина айсбергу. Вам світять такі перспективи, про які раніше ви не наважувалися й мріяти. Ще до кінця місяця відчуєте, наскільки важчим стали ваші кишені. Та щоб від великих грошей не довелося відвикати, потрібно проявити себе якнайкраще на новій посаді. Тоді щорічні поїздки на Мальдіви стануть не мрією, а реальністю.

ЛЕВИ

У травні ви можете отримати спокусливу пропозицію та змінити роботу. І на новому місці врешті зможете показати, чого варті. Гідно оцінені керівництвом, ви відчуєте, що вам все під силу і почнете втілювати свої найсміливіші ідеї. Вже в перший місяць дохід Левів дійде до десятків тисяч євро. А в майбутньому – зможуть дозволити собі навіть відкрити власну справу. Та для цього варто заглибитись у тему інвестицій та розібратися, як примножити зароблені гроші.

Джерело: GSMinfo

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень