Розмови з начальством – Дівам, радість і гроші – Рибам: Гороскоп на 20 травня

Близнятам не варто нехтувати відпочинком

ОВНИ

Для чого присвятити цей день – роботі чи відпочинку – вирішувати вам. Але зірки радять поєднати приємне з корисним. До великої суми, яка може з’явитися на вашій банківській картці, необхідно поставитися з ощадливістю — не витрачайте всі гроші одразу, дайте їм «відлежатися».

ТЕЛЬЦІ

Розв'язуйте важливі питання і не переймайтеся, що щось не вдається. Проведіть час наодинці – це допоможе вам віднайти душевну рівновагу. День сприятливий для того, щоб повернути прихильність людини, яка останнім часом за щось на вас образилася — будьте доброзичливі і щирі. Таке ставлення вона обов'язково оцінить.

БЛИЗНЯТА

Хто добре працює – той добре відпочиває. Переведіть дух після напруженого робочого дня. Нехтуючи відпочинком ви почнете втрачати працездатність. А це може не сподобатися вашому керівництву.

РАКИ

Щоб досягти поставленої мети, вам доведеться докласти максимум зусиль. Для кращого результату – знайдіть однодумців. Дехто з представників цього знака може зіткнутися з неприємними ситуаціями. У такому разі заручіться підтримкою друзів. Будьте обережні у своїх діях, щоб уникнути необдуманих вчинків.  Цілком можливе розкаяння людей, які в минулому вас образили. Вибачте їм, всі ми не безгрішні.

ЛЕВИ

Цей день буде сприятливим для будь-яких починань. Але емоції тримайте при собі – зовсім невчасно ви можете зірватися і накоїти справ, за які може бути соромно.

ДІВИ

Досягти поставлених цілей на роботі навряд чи вдасться. Але говорити з начальством на будь-які теми, які вас хвилюють, можна і треба. Наприклад, про нову посаду або підвищення зарплати. Швидше за все, до ваших прохань віднесуться прихильно. Але сили свої треба заощадити. Кращий варіант зарядитися енергією – хороший фільм або книга.

ТЕРЕЗИ

Ви – на порозі збільшення свого щастя і комфорту. Однак без ложки дьогтю – ніяк. На шляху до мети можуть виникнути деякі перешкоди. Використайте цей день для розвитку свого інтелекту.

СКОРПІОНИ

Для вас це буде хороший день. Ваш інтелект допоможе впоратися з усіма робочими завданнями. З самого ранку вами керуватимуть благі наміри. І не опирайтеся їм. Захочеться комусь допомогти — обов'язково зробіть це. І неважливо, матеріальна це буде допомога чи моральна. Не забувайте, що саме приносить вам задоволення.

СТРІЛЬЦІ

У вас теж будуть напади милоття і всесвітньої любові. І ви отримаєте за це винагороду – все вдаватиметься легко і без напруги. Не розраховуйте на інших у розв'язанні особистих питань, вам цілком вистачить власних сил. При цьому імпульсивних вчинків краще уникати.  

КОЗОРОГИ

Цього дня будуть сприятливі обставини, щоб продемонструвати начальству свої знання і вміння: не соромтеся — їх оцінять гідно. А щоб успішно рухатися далі – проведіть роботу над помилками. Бажано діяти з розумом і обачно. Не завадить розумна економія фінансів.

ВОДОЛІЇ

Ефективні дії цього дня дадуть позитивні результати. Використайте п’ятницю для довгострокового планування. Не зайвими будуть і духовні практики – не відмовляйтеся від спілкування з людьми, які цього прагнутимуть. Окрім просто доброї справи ви ще й можете дізнатися багато цікавого.

РИБИ

Ваші спроби зробити день більш плідним принесуть позитивні результати. І це буде не тільки радість, а й гроші. Якщо діятиме швидко – успіх не змусить себе чекати. Кращий спосіб позбутися від туги – зайнятися улюбленою справою.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень