Кінець «чорної» смуги – Тельцям, а у Стрільців з’явиться покровитель: Гороскоп на 19 травня

А Козорогам варто приберегти сили

ОВНИ

Четвер може видатися несприятливим днем. Але неординарні думки не відкидайте, а візьміть на озброєння. Якщо відчуваєте в чомусь сумнів – зверніться за підтримкою до друзів. Ви зможете згуртувати навколо себе людей і значно просунутися у завданнях, які на переший погляд здаються непідйомними.

ТЕЛЬЦІ

Якщо у вас була «чорна» смуга – радійте. Негативні тенденції йдуть на спад. Цього дня ви добре вирішуватимете робочі завдання. Вони будуть не надто складні, тож і особливої винагороди не очікуйте. Деяким представникам цього знака вдасться вирішувати найрізноманітніші фінансові питання і вони зможуть поліпшити свій матеріальний стан.

БЛИЗНЯТА

Ваша енергійність дасть вам фору. Займіться розумовою чи фізичною роботою. Обміркуйте свої плани. На підході період, коли ви будете сповнені сил та енергії, щоб здійснити щось серйозне. Фізична робота значно покращить не лише ваше здоров'я, а й зовнішній вигляд.

РАКИ

Не варто покладати великі сподівання на цей день. Краще відкладіть усі свої турботи та роздуми. Розмова, обмін думками, планами, ідеями та будь-яке дружнє спілкування – все це виявиться дуже цінним та продуктивним.

ЛЕВИ

Добре, якщо останнім часом ви більше уваги приділяли роботі, кар'єрі, навчанню. Оптимістичний настрій та впевненість у собі позитивно вплинуть на ваші стосунки з начальством та посилять довіру оточуючих. Але нікому нічого не обіцяйте: ви можете мимоволі обдурити, неправильно оцінивши свої можливості.

ДІВИ

Це ваш сприятливий день. У вас може скластися цікава ситуація, яку не варто залишати поза увагою. Ви одразу відчуєте, що це для вас. Не проґавте удачу. Але спілкування з не дуже приємними людьми краще обмежити.

ТЕРЕЗИ

Перегляньте свої ідеї та бажання. Непорозуміння можуть завдати непоправного удару по кар'єрі, тому від впливових людей, начальства поки краще триматися осторонь. Але вас тягне за собою новизна відчуттів –творчий порив і натхнення цього дня можуть піднести вас на нові, раніше недосяжні висоти.

СКОРПІОНИ

У вас зараз сприятливий час для гармонійних особистих і робочих стосунків. А от сили, щоб з ентузіазмом взятися за справи, навряд чи знайдуться. При цьому ваша голова працюватиме на найвищому рівні. Виношуйте плани – ці блискучі задуми здатні забезпечити просування в кар'єрі і хороший дохід. Думки про зміну роботи через незадоволеність певними моментами пропустіть, якщо, звичайно, немає дійсно достойної пропозиції.

СТРІЛЬЦІ

Зверніть увагу на оточення. Не варто контактувати з неприємною для вас людиною, яка підштовхує (хай і мимоволі), до якогось необдуманого вчинку. Якщо ви правильно це зробите – вам буде щастя. Бо висока ймовірність, що у вас з'явиться покровитель, який позитивно вплине на ваші успіхи в майбутньому. 

КОЗОРОГИ

Прибережіть сили. День буде активним, вимагатиме багато спілкування. Але важливо не доводити себе до перевтоми. Бажаючи зробити все відразу і швидше – можете не розрахувати зусилля.

ВОДОЛІЇ

Краще попрацювати не на результат, а для душі. Складні ситуації розплутуйте дипломатично. Не йдіть на принцип. Це забере багато сил.

РИБИ

Хоч і звичайний трудовий день, але сприятливий для вас. Особливо підійде для вдалих переговорів. У вас буде гарний настрій та можливості досягнення бажаного у найрізноманітніших сферах життя. Якщо з’явиться напруга у спілкуванні – краще не плануйте нічого і нічого не вирішуйте.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень