Цікаві завдання – Близнятам, приємні несподіванки – Водоліям: Гороскоп на 21 травня

А Рибам краще утриматися від дорогих покупок

ОВНИ

Вам властиво всюди спізнюватися, тож імовірно, ви нічого не й встигнете. Тому краще не наполягайте на здійсненні своїх планів. Скористайтеся властивим вам умінням переконувати. Цей день буде сприятливим для початку довгострокових проєктів. Прекрасно підуть справи, пов'язані з бізнесом, страхуванням та оформленням спадщини. Та незайвим буде докласти зусиль для пошуку додаткового заробітку. Цього дня можуть порадувати звістки здалеку.

ТЕЛЬЦІ

Не переймайтеся, незабаром ваша працездатність та заповзятість повернуться й принесуть суттєвий прибуток. Зараз ваш організм потребує перезавантаження. Тому варто віддати перевагу пасивному відпочинку. Якщо є можливість – чудово підійшло б вирушити за місто.

БЛИЗНЯТА

Сприятливий час для побудови стратегічних планів. Перед вами стоять цікаві завдання. Щоб успішно їх виконати – просто оберіть оптимальний темп. Домашні справи також вимагатимуть багато часу. Тому не звалюйте все на себе. Попрощайтеся з негативними почуттями.

РАКИ

Не бійтеся значних змін у ваших планах. Ви ж знаєте: все, що стається – на краще. Так буде і цього разу. На вас чекає чудовий вікенд, особливо якщо зміните звичну обстановку та компанію. Варто приділити увагу стосункам із мамою.

ЛЕВИ

У вихідні захистіть себе від непотрібних зустрічей та контактів. А от до порад друзів – варто прислухатися.

ДІВИ

Ви накопичили забагато негативу. Вікенд – чудова нагода позбутися його. Якщо вам трапиться нагода побувати на новосіллі – постарайтеся виглядати стильно.

ТЕРЕЗИ

Якщо цього дня вам доведеться працювати з паперами – постарайтеся бути уважнішими, щоб не проґавити важливий документ та не допустити помилок. Покваптеся зі здійсненням своїх планів, бо пізніше вам може не вдатися їх втілити. Стосунки з коханою людиною значно покращаться. А одиноким представникам знака пощастить у коханні. Також очікуються грошові надходження.

СКОРПІОНИ

Субота – день приємних сюрпризів. Ви вражатимете своїм бойовим духом.  Та перегинати палицю – не варто. Для більшості Скорпіонів настає успішний період, коли багато що виходитиме. Максимально використовуйте наявні можливості – і отримаєте ще більше. Комусь може надійти пропозиція про роботу, яку давно чекали. Це дозволить піднятися на новий професійний рівень та зміцнити матеріальний стан.

СТРІЛЬЦІ

У вихідні варто вирушити за місто, влаштувати пікнік на дачі. Ваші романтичні стосунки будуть в гармонії, фінансовий стан не викликатиме занепокоєння. Зосередьтеся на домашніх справах та не шукайте щастя деінде.

КОЗОРОГИ

На вас чекають приємні сюрпризи. Не бійтеся жити повним соціальним життям. Ви занадто віддалилися від суспільства.

ВОДОЛІЇ

І вам субота може принести приємні та несподівані звістки. Ваш загальний тонус підвищиться, а настрій – покращиться. Порада від близького друга допоможе знайти вихід із неоднозначної ситуації.

РИБИ

Субота – підходящий день для відпочинку. Якщо ж ви зайняті роботою – натхнення подарує кохана людина. Цей тиждень був проблемним із точки зору робочих питань та фінансового благополуччя. Тому необхідно намітити собі чіткі цілі та впевнено просуватися до їхнього досягнення. Не звалюйте на себе чужий клопіт, інакше не впорайтеся зі своїми завданнями. Від дорогих придбань поки краще відмовитися.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень