Пріоритети – Козорогам, гарна поведінка – Левам: Гороскоп на четвер, 26 травня

Стрільцям не варто займатися серйозними справами

ОВНИ

Цього дня ви відчуватимете емоційний дискомфорт, вам важко буде порозумітися з оточенням. Тому важливі рішення чи серйозні розмови краще відкласти. Не впадайте в депресію і опануйте себе. Можливі хороші фінансові новини.

ТЕЛЬЦІ

Щоб не витратити час та сили на купу справ, які не принесуть жодної користі, складіть план роботи на день. Якщо відчуватимете вразливість – залиштеся наодинці. Але не давайте прояв негативним емоціям.

БЛИЗНЯТА

Будьте обачні з новими людьми. День несприятливий для старту нових ініціатив, але сповнений спокою. Найважливіші питання, як і годиться, краще з’ясувати вранці. А в другій половині дня зорі не радять вирішувати грошові питання.

РАКИ

Пам’ятайте, що все, сказане вами, може бути використане проти вас. Роздратування краще не давати волю. Надвечір деяким представникам знака може пощастити у фінансах.

ЛЕВИ

Цього дня вам варто побути зразковим інтелігентом. Думайте, що говорите, утримайтеся від недолугих жартів та сарказмів. І не гарячкуйте при ухваленні важливих рішень. Можете самі ж собі наробити клопоту. Покладіться на інтуїцію.

ДІВИ

Двічі подумайте, перш ніж викинути гроші. Можливо, це й не така вже важлива річ, а ви потім шкодуватимете про те, що її купили. Якщо задумали схуднути – краще не починати це сьогодні.

ТЕРЕЗИ

Якщо зосередитеся на головному – усе вдасться, і усе встигнете. Не витрачайте час на дрібниці. Робота – роботою, але з сім’єю треба проводити більше часу.   

СКОРПІОНИ

Намагайтеся уникати скандалів. Саркастичні коментарі та жарти будуть зайвими. Перед тим, як висловити незадоволення перед керівництвом, подумайте, чи вдалося б вам організувати власну справу.

СТРІЛЬЦІ

Для серйозних справ краще обрати інший день. Вирішіть поточні питання, вони відволічуть вас.

КОЗОРОГИ

Визначтеся з пріоритетами. Тоді легше добитися результату у всіх сферах.

ВОДОЛІЇ

Розмови з керівництвом краще відкласти. Конструктиву однаково не вийде.

РИБИ

Не беріться за все й одразу, можете переоцінити свої сили. Через це ризикуєте втомитися, але нічого путнього при цьому так і не зробити.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень