Обережно: Три знаки Зодіаку ризикують зробити фатальні помилки наприкінці травня

Астрологи дали поради, як себе убезпечити

БЛИЗНЯТА

На вас впливає одразу дві планети: сильне Сонце та ретроградний Меркурій. Краще утримайтеся від спілкування з начальством, бо у цей період вам сильно хочеться помститися чи кинути кілька саркастичних фраз на адресу кривдника.

Звичайно, що жодному босу суперечки не до вподоби. Але будьте обережними навіть із друзями. Зараз ви дуже вразливі до лестощів. Коли оточуючі почнуть вас балувати зайвою увагою – ви будете готові на будь-які жертви, аби отримати чергову порцію компліментів. Як наслідок – на початку літа замість відпочинку вам доведеться розгрібати чужі проблеми та розриватися між проханнями родичів.

Наприкінці травня ставтеся до себе самокритично, не піддавайтеся лестощам та провокаціям. Якщо відчуваєте, що втрачаєте терпіння — просто йдіть.

ОВНИ

Непроста ситуація очікує і вас: Марс ще має залишковий агресивний вплив, а Юпітер підштовхує на необдумані дії. Таке комбо з планет спонукає домагатися поставленої мети нелогічно. Замість обдуманих кроків ви почнете істерити, кричати й ображатися, якщо щось піде не за планом. Погодьтеся, не найдоросліша поведінка.

Додайте ще свої вічні проблеми з темпераментом – і отримайте гору випадкових фраз, які ви ляпнули, не подумавши про наслідки. Наприкінці травня ризикуєте нажити собі проблеми не лише на роботі, а й у стосунках із другою половинкою. В результаті ви станете по-дитячому егоїстичні і не будете готові брати відповідальність у свої руки.

Що робити? Спочатку спробуйте попередити усіх про майбутню (тимчасову) зміну свого настрою. І навіть якщо оточення сприйме новину як жарт – все одно скажіть. Зараз не найкращий час для зміни роботи. Якщо родичі та друзі вже звикли до ваших витівок, то про колег так сказати не можна.

КОЗОРОГИ

Ой, а ви наприкінці травня житимете у своєму вигаданому, казковому світі. Найгірше, що вас взагалі не турбуватиме ваша дивакуватість у поведінці. Плутон так заволодіє вашим розумом, що ви повірите у будь-яку небилицю, якщо в ній хоч трохи промайне фінансовий зиск.

Також ви можете відчути труднощі у спілкуванні: будете немов ізольовані від того, що відбувається, адже найголовніше — це ваша точка зору. В результаті угоди, підписані в період з 21 травня до кінця місяця, будуть більш ніж збитковими. А ще близькі можуть спостерігати вашу ірраціональну поведінку, надмірну запальність і уразливість.

Невелика відпустка допоможе позбутися істерик. А родичам потрібно буде лише набратися терпіння і дочекатися, коли ваш розум візьме гору над вашим настроєм.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень