Не можуть на чужині: знаки Зодіаку, що повернуться в Україну в червні

Їх тягне додому

Фото ілюстративне, з мережі
Фото ілюстративне, з мережі

За офіційними даними, з 24 лютого 2022 року, понад залишили домівки і виїхали за кордон 4 мільйони українців. Астрологи впевнені, що три знаки Зодіаку вже у червні не витримають і повернуться.

Знаки Зодіаку, які у червні повернуться до України

Телець

Тельці мають особливу любов до своєї батьківщини. Їм було складно наважитися залишити свою оселю, адже вони виїздили зі своїх міст та селищ рідко навіть у мирний чвас. Представники цього знаку Зодіаку не будуть сидіти, склавши руки, поки хтось топче їхню землю і позбавляє тиші та спокою.

Перебувши деякий час у Європі, Тельці повернуться додому і робитимуть все, щоб  перемога наступила якомога раніше.

Рак

Представники цього знаку не підтримують насильства, вони справжні пацифісти. Вони, швидше за все, не підуть на фронт, але стануть за свою країну горою в тилу.

Справжні патріоти, Раки просто не можуть довго перебувати на чужині, тим паче, якщо можуть бути корисні вдома. У червні Раки відчують приплив рішучості та енергії й активно почнуть повертатися додому.

Терези

Представники цього знака мають дуже розвинене почуття справедливості. Коли хтось нападає на їхню домівку, вони готові боротися. Вони не підуть на передову, але з радістю стануть до інтернет-війська, будуть готові працювати довше і сумлінніше, щоб переказувати гроші на допомогу ЗСУ.

Терези плануватимуть повернення до найменших подробиць, але в червні все ж приїдуть в Україну.

Джерело: Today.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень