Королівська сім'я Британії таємно розмістила у себе вдома біженців з України

Майже 54 000 українців прийняли

Королівська сім'я Британії вирішила допомогти особам, постраждалим від війни в Україні, і відчинили двері свого будинку.

Повідомляється, що деякі члени сім'ї вже розмістили у себе українців, проте інформація зберігається в секреті з метою безпеки. 

Про це повідомляє видання Daily Express, посилаючись на свої джерела, наближені до сім'ї.

Відомо, що в Міністерстві у справах біженців сприяють тому, щоб українці, які втекли від війни, змогли нормально жити і відчувати себе в країні комфортно.

У зв'язку з цим понад 150 тис. місцевих жителів взяли участь у програмі «Будинки для України» і розмістили у себе українські сім'ї.

Майже 54 000 українців в цей час благополучно прибули до Великобританії в рамках наших українських схем.

 

Ми робимо все можливе, щоб допомогти новоприбулим працювати і вчитися, щоб вони могли створити тут життя, і я з нетерпінням чекаю можливості вітати більше сімей до Великобританії, — сказав глава відомства лорд Харрінгтон.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень