Декому варто уникати пліток, а декому – не робити поспішних висновків: Гороскоп на вівторок, 31 травня

Що кожному з нас приготував цей день

ОВНИ

Сприятливий день для поїздок та доріг – на вас багато у чому чекає удача. У першій половині дня постарайтеся завершити свої справи, а у другій –сміливо плануйте дорогу чи активні заходи – вони принесуть вам користь. День обіцяє бути приємним та цікавим для тих, хто хоче зайнятися творчістю чи зміцнити здоров'я.

ТЕЛЬЦІ

Для вас це день буде спокійним. Хіба якщо ви не надумаєте втручатися в чужі справи і плітки. Деяким Тельцям захочеться підколоти авторитетну людину, проте зірки не радять надто захоплюватися критикою – навряд чи вона принесе користь, на яку ви розраховували. Краще постарайтеся допомогти близьким та друзям.

БЛИЗНЯТА

Складний, але цікавий день, особливо у коханні. Зірки обіцяють вам нові та несподівані події, тому постарайтеся проявити силу волі та не піддаватися спокусам. Для абсолютної удачі варто перестати перекладати відповідальність на інших.

РАКИ

Сприятливий день для розв’язання будь-яких питань, особливо робочих. Деяким Ракам доведеться приділити більше уваги деталям і працювати на повну. При цьому, варто остерігатися поспішних висновків та непродуманих вчинків, особливо у першій половині дня – у цей час ви можете переоцінити свої сили, здібності та можливості.

ЛЕВИ

Вдалий день для сміливих вчинків та рішень, особливо вранці. Ви будете сповнені яскравих ідей та цікавих моментів, але важливо не зупинятися на досягнутому. Зірки радять проявити більше активності та самостійності у вирішенні будь-яких питань.

ДІВИ

Не найкращий день для вирішення ризикованих завдань, особливо у роботі. Ви можете зіткнутися з несподіваними неприємностями та сварками, несхваленням тих, кому довіряєте. Не дійте зопалу – цілком можливо, що ви пошкодуєте про зроблені нашвидкуруч справи.

ТЕРЕЗИ

Вдалий день для того, щоб переглянути свої плани та почати все наново. Якщо у вас щось не виходило чи вийшло не одразу – не переживайте, зірки обіцяють вам виконання бажання та удачу у новій справі. Головне прислухатися до ваших бажань – це рідкісний шанс, який дозволить вам почуватися на висоті та не переживати ні про що.

СКОРПІОНИ

Не поспішайте, інакше помилок та ляпів вам не уникнути. Насамперед це стосується першої половини дня. Зірки радять вам не квапити події та зайнятися рутинними справами – це допоможе вам упоратися з труднощами.

СТРІЛЬЦІ

Вдалий день для зустрічей, нових знайомств або спілкування з тими, хто вам дорогий і цікавий. Ви зможете справити хороше враження навіть на ваших ворогів. У першій половині дня не пропустіть важливу подію – вона підкаже, як вирішити проблему, над якою ви вже давно ламаєте голову.

КОЗОРОГИ

Не відмовляйтеся від нової справи – швидше за все, вона буде для вас дуже вдалою. Причому як у найближчій перспективі – так і в майбутньому. Прислухайтеся до чужих слів – це вам дуже допоможе чи дозволить знайти правильне вирішення давньої проблеми.

ВОДОЛІЇ

Вдалий день у всьому, особливо в коханні. Але варто бути щирими і не брехати ані собі, ані оточуючим. Проявіть активність, але уникайте поспіху – і ви легко подолаєте всі труднощі. У першій половині дня не пропустіть свій шанс або важливе повідомлення.

РИБИ

Виявіть доброзичливість щодо близьких – можливо, комусь із них  знадобиться ваша підтримка та допомога. Прислухайтеся до порад, але не слідуйте їм буквально – вам доведеться ухвалювати важливе рішення або шукати шлях, який допоможе вам досягти успіху.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень