Декому краще запастися терпінням, а комусь – вдасться реалізувати давню ідею: Гороскоп на четвер, 2 червня

Що пророкують зірки

ОВНИ

Цього дня розраховуйте винятково на свої власні сили. Ваше оточення буде надто зайняте вирішенням своїх проблем і не зможе прийти на допомогу. Не варто переживати через дрібні неприємності. Якщо ви будете впевнені у своїх силах – вам вдасться змінити ситуацію. Не найкращий день для великих покупок та фінансових витрат.

ТЕЛЬЦІ

Сприятливий день для спілкування. Під час розмов з колегами та друзями ви зможете отримати поради, до яких варто прислухатися. Вони допоможуть досягти хороших результатів. А от при ухваленні важливих рішень – слухайте тільки власну інтуїцію. Вона підкаже, як краще вчинити, щоб уникнути проблем.

БЛИЗНЯТА

Вам варто зайнятися чимось новим. Найкраще – якимось незвичайним та цікавим заняттям. Така справа допоможе розкрити в собі здібності, про які ви навіть не здогадувалися. Можливо, далеко не все вийде одразу. Але певні успіхи дадуть змогу краще розібратися в ситуації та зрозуміти, як досягти хорошого результату.

РАКИ

Цього дня не витрачайте час марно. Так ви зможете встигнути навіть більше, ніж планували. Вам вдасться правильно розставити пріоритети. Такий підхід дозволить швидко зробити те, що не потребує зволікань. Не виключені приємні збіги. Вони допоможуть упоратися з ситуацією, яка спершу здавалася практично безнадійною.

ЛЕВИ

День складатиметься не найкраще. Але і серйозних неприємностей чекати не варто. Вирішення деяких запланованих справ вимагатиме більше сил і часу, ніж ви розраховували. Тому краще не давайте обіцянок. Бо виконати їх ви навряд чи зможете. Не виключені досить цікаві та незвичні ділові пропозиції.

ДІВИ

Вам вдасться досить швидко впоратися з труднощами. І це зарядить вас позитивною енергією на цілий день. Завдяки своєму невичерпному оптимізму, ви не лише швидко впораєтеся зі своїми справами – а ще й зможете прийти комусь на допомогу. У другій половині дня можливі грошові надходження, які ви довго чекали.

ТЕРЕЗИ

Як не дивно, але прокинувшись вранці, ви будете сповнені енергії. Це допоможе вам упродовж дня зробити дуже багато. Навіть те, що не виходитиме з першого разу, не змусить вас зупинитися і опустити руки. Можливі несподівані, але водночас дуже привабливі пропозиції. Від них не варто відмовлятися. Якщо проґавите нову можливість – згодом сильно про це пошкодуєте.

СКОРПІОНИ

Запасіться терпінням. Багато що відбуватиметься зовсім не так, як ви розраховували. Засмучуватися через це не варто. Доклавши певних зусиль, вам все ж таки вдасться впоратися з проблемами. Від виконання деяких справ доведеться відмовитись через непередбачені обставини.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня труднощі вас навряд чи злякають. Певні речі можуть скластися зовсім не так, як ви планували. Але це не причина здаватися. Якщо ви захочете досягнути результату – ви це зробите. І не має значення, які перешкоди стоятимуть на вашому шляху.

КОЗОРОГИ

Для вас це буде непростий день. Покладайтеся тільки на себе. Так впоратися з труднощами вам буде набагато простіше і швидше. Відмовтеся на цей день від необдуманих витрат. Керуючись своїми бажаннями, ви ризикуєте позбутися кругленької суми, яка знадобиться вам у найближчому майбутньому.

ВОДОЛІЇ

Будьте дуже уважні цього дня. Вам може бути складно уникнути неприємностей. Можливі певні розбіжності з близькими. А ваші досить різкі та уїдливі зауваження можуть спричинити конфлікт. Краще кілька разів подумайте, перш ніж щось сказати. Колеги допоможуть вам реалізувати давню ідею.

РИБИ

Присвятіть цей день вивченню чогось нового. Знання ви засвоюватимете дуже легко. До того ж вивчення нового дозволить отримати важливу інформацію. Вона допоможе вам у вирішенні старої проблеми. Не виключені знайомства, які можуть перерости в романтичні стосунки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень