Кому – щасливі шанси долі, а кому треба звернути увагу на фінанси: Гороскоп на понеділок, 30 травня

Що для кожного знаку Зодіаку приготував цей день

ОВНИ

Ви будете схильні до забудькуватості та неорганізованості і навіть можете випадково зайти на чужу територію, порушивши рамки пристойності або межі терпіння інших людей. Вдаватимуться справи, у яких потрібно проявити творчість. А от у справах, які потребуватимуть конкретики, успіх буде мінімальним.

ТЕЛЬЦІ

У понеділок доведеться звернути увагу на свої фінанси. Можливо, ви отримаєте премію або зарплату. Можливо, й понесете непередбачені витрати. У будь-якому випадку будьте уважні до свого гаманця і не ризикуйте.

БЛИЗНЯТА

Ситуація змусить вас захищати свої інтереси. І ви зможете з цим впоратися. Дар переконання цього дня буде на вашому боці, а оточуючі прислухатимуться до ваших порад особливо уважно. Використовуйте це.

РАКИ

Зверніть увагу на свої сни – вони можуть виявитися пророчими! Вночі ваша підсвідомість може дати корисну пораду. Протягом дня прислухайтеся до інтуїції та звертайте увагу на бажання, забаганки та передчуття.

ЛЕВИ

Це буде день дежавю. У вас може виникнути відчуття, що якісь події відбувалися раніше, люди зустрічалися в минулому, а ситуації повторювалися. Зірки кажуть, що у понеділок вам дарована потужна інтуїція та вміння передбачати те, що відбувається.

ДІВИ

Цього дня ви можете закріпити свої позиції чи навіть покращити становище у всіх сферах – від роботи до кохання. Енергія та пробивна здатність дозволять здійснити задумане. Дорогу здолає той, хто йде, а удача на боці тих, хто її заслужив.

ТЕРЕЗИ

Понеділок слід присвятити спілкуванню. Ваша комунікабельність сьогодні на висоті, і цим потрібно користуватися. Будь-які контакти сьогодні будуть даватися Терезам легшее, ніж зазвичай. А романтичні та ділові бесіди приведуть до позитивного результату.

СКОРПІОНИ

День повний протиріч, але багато залежить від вас самих. Ви сповнені сил та енергії, проте на шляху до успіху стоятимуть труднощі та перепони. Використовуючи свій потенціал і долаючи перешкоди цілком можливо досягти потрібного результату.

СТРІЛЬЦІ

Щасливі шанси долі виникатимуть протягом усього дня. Але чи зможете ви ними користуватися? Адже енергійність та хороша реакція сьогодні не на висоті. Будьте в тонусі – тільки так можна спіймати удачу за хвіст.

КОЗОРОГИ

Вирвіться із рутини повсякденності! Зробити це можна по-різному, головне – ваше бажання. Зробіть перший крок назустріч змінам – і ви не пошкодуєте про це.

ВОДОЛІЇ

Життя кличе вас розслабитися та повеселитися. Самотність цього дня протипоказана. Зірки наділяють вас товариськістю, чарівністю та яскравими емоціями. Скористайтеся цим, щоб активно відпочити та завести цікаві знайомства.

РИБИ

Цього дня ви відчуєте на собі, що таке підтримка та взаємодопомога. Можливо, вам знадобиться допомога, або ви самі підставите плече іншій людині. День дасть привід задуматися, які люди поруч, чи можна довіряти їм і покладатися.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень