Природжені переможці: 3 знаки Зодіаку, яким дається все

Сильні, часом гордовиті, але завжди справедливі та чесні!

Ви, мабуть, чули фразу: «Так зірки зійшлися!»

Річ у тому, що це правда. Для того, щоб стати дійсно сильним та успішним – на вас мають впливати певні планети. Саме вони дають силу, про яку інші люди можуть лише мріяти.

Найважливіша планета для успіху – це Юпітер.

 

А ще – енергетичний Марс, який ставить рух і надає волі.

 

І, звісно ж, Сатурн, без якого немає нічого, адже якщо немає дисципліни та стратегії, то все вищезгадане – не має жодного сенсу.

Отже, нижче подаємо список 3-х найуспішніших знаків Зодіаку.

Овен – народжений бути лідером

Народжені під знаком Овна дуже сміливі. Такого ентузіазму і рішучості, як у них, не має, мабуть, ніхто інший. Якщо Овен каже, що зробить щось –  значить так і буде.

Хоч би скільки перешкод випадало на його шляху – Овен все подолає і все вирішить.

Це дивно, але за що би не брався у житті представник цього знаку – він усе зробить без проблем і якихось особливих зусиль. І вся справа, кажуть астрологи, у харизмі: Овен просто народжений, аби перемагати.

Овен – це паросток, який проб'є навіть камінь, щоб прорости до світла. Тому серед народжених під цим знаком так багато справжніх лідерів: директорів, топменеджерів і справжніх Керівників (так-так, саме Керівників із великої літери).

Їх не можна не помітити: ці люди починають рухатися вперед, як танки вже з першого дня приходу в компанію. Їм досить просто пройти повз, і ви буквально відчуєте цю енергію у повітрі.

Якщо Овен щось обіцяє, то обов’язково це зробить. При цьому він зовсім не очікує, що його партнери вчинять так само – Овен просто робить свою роботу. Більше всього на світі ці люди не люблять зради, брехні і зневіри.

З них виходять чудові лікарі (зокрема – хірурги), інженери-будівельники, архітектори, солдати, офіцери та головнокомандувачі. А ще – актори.

Овен – ще й прекрасний у коханні та політиці.

Однак поруч із ним непросто… Якщо вам випало працювати поряд або жити, то будьте готові працювати, працювати і ще раз працювати, адже це єдиний спосіб проявити себе поряд із представником цього знака.

Стрілець – знак щастя, радості та екзотики

Представники цього знака люблять хорошу їжу, напої, подорожі й музику, тобто вміють насолоджуватися життям у всіх його проявах. Вони вміють дружити і бережуть друзів. Також Стрільці ніколи не пройдуть повз несправедливість – можливість допомогти відновити справедливість надає їм ще більше сили та впевненості у собі.

Стрілець – це символ молодості та нев'янучого духу. Вони, як правило, дуже красиві, добре складені, люблять спорт, особливо теніс.

Народжені під цим знаком – дуже стильні та аристократичні. Іноді – бунтарі, але специфічні – вони йдуть своїм шляхом, поважаючи при цьому традиції.

З них виходять добрі священники, астрологи і пророки. Сильний Юпітер допомагає отримувати нагороди, хоч би чим вони займалися.

Слід зазначити, щоправда, що спілкуватися та співпрацювати зі Стрільцями може бути досить непросто. Народжені під цим знаком часто виглядають аж надто строгими і зарозумілими. Також вони вміють і практикують покарання, що подвійно неприємно. При цьому роблять це зі знанням справи, що особливо неприємно.

Козоріг – деспот, владний, авторитетний

У народжених під цим знаком Зодіаку – репутація, схожа на репутацію Скорпіона. Вони точно не «білі і пухнасті».

Козоріг – це знак, без якого неможливо уявити успіх. Це все завдяки Сатурну – планеті, яка надає на них сильний вплив. Козоріг вважається одним із найвпливовіших знаків.

Представники цього знака дуже дисципліновані. Вони є уособленням успіху та влади. Козоріг надзвичайно роботящий, любить і вміє навчати інших працівників, чудовий стратег і тактик. І, до речі, він зовсім не боїться стресів чи втрати роботи. Для нього все це – природний перебіг життя. Також представники цього знака упевнені, що були, є і будуть авторитетом, хоч би що трапилося. Зрештою, вони усе життя працюють на свою репутацію.

Його подорож життям – це завжди нелегкий шлях. Така карма, досвід попередніх перетворень. Тому народитись Козерогом – непросте випробування. Але якщо засвоїти уроки Сатурна, планети, яка одночасно є і вчителем, і «мучителем», то можна стати дуже сильним і досягти справжнього успіху.

З народжених під цим знаком Зодіаку виходять чудові лікарі, хіміки, біологи, політики, юристи, астрономи, банкіри, ріелтори, композитори та співаки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень