Кому – день для мрій, а кому варто остерігатися скандалів: Гороскоп на неділю, 29 травня

Що для кожного знаку Зодіаку приготував цей день

ОВНИ

Не випереджайте події та витримайте паузу. Рішення, які ви ухвалите цього дня, можуть кардинально змінити ваше майбутнє. Але зорі радять справді добре все продумати. Не бійтеся починати спочатку – будь-які починання супроводжуватиме успіх якщо що ви знаєте, чого хочете. У другій половині дня не давайте нікому обіцянок – навряд чи ви зможете їх виконати вчасно.

ТЕЛЬЦІ

Остерігайтеся скандалів – ймовірно, хтось навмисно виводитиме вас з рівноваги. День підходить для нових знайомств, зустрічей та спілкування з цікавими та яскравими особистостями, з якими ви давно хотіли налагодити контакт. У другій половині дня можливе отримання звістки, яка вас здивує або змусить про щось замислитися.

БЛИЗНЯТА

Сприятливий день для всього нового та незвичайного. Дійте швидко і не помилитеся – зірки обіцяють вам цікавий поворот і удачу, якщо ви не пропустите важливу подію в першій половині дня. У другій половині дня не зменшуйте обертів – може намітитися справа, в якій вам доведеться брати безпосередню участь.

РАКИ

Не намагайтеся зробити все й одразу – ваша продуктивність і кмітливість буде нижчою, ніж зазвичай. Налаштуйтеся на позитив – зірки подарують вам позитивні переживання, а ближче до вечора – несподівану зустріч чи нове знайомство, яке обіцяє бути радісним та цікавим.

ЛЕВИ

Чим більше активності ви виявите сьогодні – тим більше продуктивності подарує вам цей день. У першій половині дня краще нічого не вирішувати – ваша кмітливість може підвести. А от по обіді найсміливіші плани і задуми будуть вам під силу.

ДІВИ

Проявіть характер – цього дня ви зможете справді багато встигнути, якщо зумієте впоратися з усіма неприємностями та  труднощами самостійно. Займіться собою – зірки обіцяють вам щасливий збіг обставин. Ближче до вечора можете отримати несподівану звістку.

ТЕРЕЗИ

Не поспішайте, особливо у першій половині дня. Справа, якою ви займаєтеся, або людина, з якою спілкуєтеся, може проявити свою приховану сторону. Це змусить вас інакше подивитися на проблему чи цю ж саму людину.

СКОРПІОНИ

Не дозволяйте собою маніпулювати – можливе загострення стосунків з оточуючими та конфлікти на рівному місці. Зірки радять вам не братися за справи, в яких сумніваєтеся, та не слухати чужих порад. Краще, якщо ви завершите розпочаті справи на самоті і постарайтеся реально оцінити свої нові можливості та перспективи.

СТРІЛЬЦІ

Зорі радять вам цього дня приділити увагу близьким – саме зараз вони потребують від вас набагато більше любові та уваги. За великі справи краще не братися. Займіться собою, дозвольте собі трохи розваг та відпочинку.

КОЗОРОГИ

Дозвольте собі відпочити та розслабитися – це принесе вам велику користь та радість. Не варто надто докладно планувати справи на цей день – можливі не тільки зриви, але й несподіванки, які завадять досягти поставленої мети. Краще приділіть більше уваги близьким та друзям.

ВОДОЛІЇ

Зорі радять вам бути уважними та обережними, особливо у побуті – у першій половині дня можете зіткнутися з труднощами та неприємностями. Слідкуйте за собою і постарайтеся уникати травмонебезпечних ситуацій. Вам легко буде здійснити будь-які ідеї за умови, що ви не піддаватиметеся негативним емоціям та враженням.

РИБИ

Проявіть фантазію – цього дня мрії можуть дати більше користі, ніж конкретні дії. Вам легко буде змінювати плани, коригувати перспективи, проте зірки не радять робити конкретні кроки – ймовірні неприємності чи проблеми, яких ви точно не очікуєте. На все вій час. Поки дозвольте собі помріяти.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень