У кого нарешті настала біла смуга, і чия інтуїція демонструватиме справжні дива: Гороскоп на 4 червня

До чого кожному з нас готуватися в суботу

ОВНИ

У фінансовому плані все йде чудово. Цього дня ви мудро розпоряджатиметеся грошима та робитиме правильні вкладення. Діючи з розумом, ви заощадите багато грошей. Не чекайте, поки ваші почуття вгадають. Своїй другій половинці доведеться продемонструвати докази любові. Те, що може початися як дружній жарт, дуже швидко перестане бути кумедним. Немає сенсу зациклюватися на дрібницях.

ТЕЛЬЦІ

Ваша інтуїція здатна демонструвати справжні дива. Скористайтеся цим – уважніше ставтеся до своїх почуттів та відчуттів. Цього дня у вас буде хороша концентрація. Це дозволятиме працювати швидко та ефективно. Зберігайте цей ритм, якщо хочете досягти професійного розвитку.

БЛИЗНЯТА

Ви не хочете йти на компроміси. І все ж таки доведеться. Ви будете дуже чутливими цього дня, і будь-яка згадка про роботу може погрішити  настрій. Якщо у вас вихідний – просто насолоджуйтеся цим та уникайте розмов про роботу. Якщо потрібно працювати – тоді заспокойтеся і працюйте.

РАКИ

Цього дня навколо вас пануватиме хаос. Навести лад допоможе уникнення непотрібних зустрічей. Так ви зможете отримати свободу для ефективної роботи та необхідного відпочинку. Зірки радять зменшити фізичні навантаження та віддати перевагу легким фітнес тренуванням. Зміна обстановки матиме позитивний ефект.

ЛЕВИ

Режим вправ збагатить ваш дух. І це допоможе визначити наступний крок у житті. Намагайтеся жити в міру своїх можливостей, організуйте собі стільки відпочинку, скільки ви потребуєте. Цього дня можете розраховувати на ключових людей, які допоможуть із будь-якими проблемами. А загалом присвятіть день тому, щоб віднайти внутрішню рівновагу. При вкладенні заощаджень або при великих витратах не довіряйте порадам першого зустрічного.

ДІВИ

Час планування та спокійної роботи. Якщо ви хочете побачити негайні зміни – подвойте зусилля і подивіться, що станеться! Але фантастичній можливості, яка пропонує великий успіх чи прибуток, радійте обережно та стримано.

ТЕРЕЗИ

Прямо зараз ви можете значно покращити своє становище. Застосуйте уяву і мисліть нестандартно. Використовуйте свій розум творчо, незалежно від того, на роботі ви чи ні.

СКОРПІОНИ

Щоб знайти вирішення давньої проблеми, використовуйте свої дедуктивні здібності. Ви маєте всі необхідні підказки. Тепер просто зберіть їх до купи. Уявіть себе в ролі приватного детектива, щоб розібратися в ситуації. Перед вами відкриються чудові можливості, якщо ви готові співпрацювати з іншими людьми.

СТРІЛЬЦІ

Знайти рішення вам допоможе аналіз своєї зайнятості. Дозвольте своїм інстинктам взяти гору. Що говорить ваша інтуїція? Іноді голос серця буває більш слушним, ніж голос розуму та ретельного планування.

КОЗОРОГИ

Найближчим днями вас атакуватимуть ідеї, які надихнуть на вивчення нової навички або професії. Дотримуйтеся цих інстинктів та не бійтеся. Страх невдачі – ваш лютий ворог у цей час!

ВОДОЛІЇ

Ви маєте унікальну можливість налагодити фінансово вигідні партнерські відносини з особистими знайомими чи з колегами. Хтось, кого ви, можливо, ніколи й не бачили в такому світлі, тепер виглядає як ідеальна людина, яка допоможе довести ваш проєкт до кінця. Настав час взятися за щось складне, щоб трохи розім'ятися.

РИБИ

Ваші емоції — це ваші сильні, а не слабкі сторони, тому переконайтеся, що ви їх не ігноруєте. Інші можуть заповнити прогалини, в яких ви не сильні, але ніщо не може замінити вашу інтуїцію. Цього дня вам не підходять гучні компанії та яскраві розваги. Зірки радять вам подивитися фільм, прочитати книжку чи зайнятися домашніми справами. Не бійтеся використати свою чарівність і силу волі. Ви ближчі до мети, ніж думаєте. Це там сама біла смуга в житті, на яку ви так довго чекали.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень