Кому – знайомство з дуже впливовими людьми, а кому краще нічого не міняти: Гороскоп на 3 червня

Що чекає на кожного зі знаків Зодіаку

ОВНИ

Цього дня ви не лише наблизитеся, а й відчуєте щастя. Можливі додаткові завдання від начальства. Не ведіться на зовнішність. В цей день вона як ніколи може виявитися оманливою.

ТЕЛЬЦІ

Ввечері ви захочете побути наодинці. Це надасть вам нових сил, так що не відмовляйте собі в самоті. Подумайте, може ви давно не приділяли належної уваги своїй другій половинці? Цього дня є шанс все виправити. Головне – зберегти гарний настрій.

БЛИЗНЯТА

На вас може очікувати маленький сюрприз, який зачепить до глибини душі. Якщо вас хтось образить – не відповідайте тим самим. Так вам буде краще.

РАКИ

Чим би не займалася ваша команда – вона матиме успіх. І неважливо, чи то спортивна гра, чи спільний творчий проєкт на роботі. Знайдіть вільний час, щоб профільтрувати свою телефонну книгу. Цього дня ви будете безжальні до людей, не прощаючи їм жодної помилки.

ЛЕВИ

Що би сьогодні не трапилося, вам слід ухвалювати швидкі рішення. При цьому варто керуватися тим, що підказує вам серце, а не розум. Спробуйте розбудити своє дрімаюче сумління.

ДІВИ

Ви нарешті зможете розшифрувати значущі для вас події останніх років. І стане зрозуміло що, навіщо і для чого. Не відмовляйте собі у приємній дрібниці. Ваш настрій змінюватиметься зі швидкістю думки.

ТЕРЕЗИ

Вам цього дня доведеться багато балансувати між людьми, що вас оточують. Якщо хтось виявить щодо вас агресію – постарайтеся не відповідати взаємністю. І бережіться: цього дня ви можете стати чудовою мішенню для дрібних злодюжок.

СКОРПІОНИ

Цього дня вам хтось захоче допомогти та сам заявить про це. Не відмовляйтеся від допомоги. Весь день буде сонним, тому ви можете не помітити щось важливе. Якщо не зберетеся із силами та не почнете щось змінювати, то сьогоднішнє ваше «погано» може перетворитися на «ще гірше».

СТРІЛЬЦІ

Ви можете так чимось захопитися, що й не помітите, як і день минув. Тримайте емоції при собі, якими б вони не були. З фізичними навантаженнями варто бути обережними.

КОЗОРОГИ

Можливе знайомство з дуже впливовими та корисними для вас людьми. Розвиток відносин лише у ваших руках. Вам піде на користь зробити цього дня хоч якусь дрібницю, яка веде вас до мрії. А якщо вам здається, що ви вже добре подумали і щось вигадали, то подумайте ще раз, перш ніж починати якісь дії, спрямовані на ваше майбутнє.

ВОДОЛІЇ

Цього дня вдало складатиметься вирішення особистих поточних проблем. А ще у вас підходящий день для чарівних слів – «Пробач» та «Спасибі». Не варто щось міняти, нехай поки все залишається на своїх місцях.

РИБИ

Ви можете виїхати на зустрічну смугу всім стереотипам, системам та переконанням, і проїдете цю зустрічку дуже успішно. Зробіть сюрприз своїй другій половинці. Цього дня ви багато думатимете про дитинство, з сумом бажаючи повернутися назад.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень