Талановиті «актори» і безсоромники: знаки Зодіаку, які «не паляться»

Як то кажуть: говорити і робити – різні речі

Є люди, які дуже вміло приховують справжні емоції. Іноді важко спілкуватися з ними, адже за маскою доброти може ховатися від байдужості до ненависті. 

Астрологи кажуть, що вродженими «акторами» є лише декілька знаків Зодіаку, які вміють використовувати інших у своїх інтересах

Риби

Вони досить товариські і навіть видаються щирими, але це зовсім не так. Риби приховують власні почуття, якщо хочуть комусь сподобатися або розраховують на якусь винагороду за свої старання.

Уродженці знаку – відмінні маніпулятори і спритно домагаються свого, навіть якщо заради цього доведеться йти по головах.

 

Діва

Діви люблять бути першими у всьому. Вони за будь-яку ціну досягають успіху, тому можуть хитрувати й обманювати навіть своїх рідних та близьких.

Уродженці знаку обведуть навколо пальця будь-кого, якщо їм дуже треба продемонструвати результат. З ними завжди треба бути пильними.

 

Телець

Тельці дуже ввічливі, вони ніколи не показують справжніх емоцій, навіть якщо дуже зляться. Втім, представники цього знаку можуть затаїти образу і помститися в момент, коли кривдник найменше цього чекає.

Тельці небезпечні у «тихому» гніві і здатні на вчинки, про які ще шкодуватимуть.

 

Козоріг

Козероги мають справжній акторський талант і вміють знаходити спільну мову з будь-якою людиною, завдяки чому часто досягають успіху в кар'єрі.

Однак їхні друзі не можуть бути у них впевнені: Козороги забувають про тих, хто їм допомагав, щойно отримують бажане. За маскою дружелюбності – лише прагнення досягти своєї мети.

Джерело: pinkvilla

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень