Несподіваний поворот долі: Астрологи назвали знаки Зодіаку, на яких чекає тиждень потрясінь

Їх лише три

Найближчий тиждень принесе зміни для Раків, Левів та Дів. Деякі зміни можуть бути хорошими, але тільки в тому випадку, якщо не робити помилок та ухвалювати правильні рішення.

Раки

Вони не зможуть реалізувати все те, що запланували, через непередбачені події. Ракам потрібно тримати себе в руках і не гарячкувати, бо це може погіршити ситуацію. Зміни чекатимуть Раків і в роботі, і в особистому житті. Втім, якими будуть ці зміни, залежить від вчинків.

Леви

На початку тижня Леви отримають інформацію, яка їх вразить і змусить переглянути свої погляди на життя. Отримані новини потрібно буде переосмислити та змиритися з тим, що не все в житті залежить від їхнього бажання. Змін у цей період не уникнути.

Діви

Відсьогодні Діви будуть в епіцентрі подій, які змусять їх змінити погляди на життя. Не можна поспішати з висновками, аби не наробити помилок. Ймовірно, найближчим часом Дівам доведеться розірвати стосунки з людьми, які раніше здавались їм близькими, але насправді будували підступи за спиною.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень