Кому випав чудовий шанс налагодити життя, а кому – глобальні зміни у кар’єрі: Гороскоп на понеділок, 6 червня

Астрологічний прогноз на початок тижня

ОВНИ

Більше спілкуйтеся з партнерами, колегами, друзями, родичами – цього дня це допоможе вам у вирішенні багатьох проблем. Не бійтеся складних завдань – у понеділок ви зможете все.

ТЕЛЬЦІ

Роботи так багато, що опускаються руки. Але, на щастя, у вас вистачить сил упоратися з усіма справами. Також доведеться переглянути деякі цінності та ставлення до окремих людей.

БЛИЗНЯТА

Ви ризикуєте сказати чи зробити щось помилкове, про що незабаром довго шкодуватимете. Тому прораховуйте кожен свій крок і розмову.

РАКИ

Якщо не маєте важливих справ – проведіть день із близькими, за улюбленим заняттям або згадайте про хобі. Все, що ви робитимете, має вас тішити.

ЛЕВИ

Сконцентруйтеся на легких робочих завданнях, на рутинних клопотах і домашніх турботах. Все це завершиться успішно, і ви підвищите свою самооцінку.

ДІВИ

А от у вас рутинні справи цього дня йтимуть погано. Натомість у кар'єрі намічаються глобальні зміни – ви налаштовані оминути всіх конкурентів. Відпочити та перевести дух від нескінченних справ  зможете лише увечері.

ТЕРЕЗИ

Ви потребуєте яскравих вражень, і ви готові піти на край світу за ними. Але ризикувати не варто. Краще займіть себе чимось творчим, щоб підвищити настрій та провести день приємно.

СКОРПІОНИ

Чудовий день, щоб влаштувати вдома генеральне прибирання чи косметичний ремонт – це приверне в житло позитивну енергію.

СТРІЛЬЦІ

Багато хто захоче з вами посперечатися. Будьте врівноважені і вислуховуйте думку іншої людини – тоді дебати не перейдуть у відкритий конфлікт. Увечері велика ймовірність отримання хороших новин.

КОЗОРОГИ

Щоб розправитися з проблемами швидко та успішно – подивіться на них під іншим кутом. Застосовуйте нестандартні рішення для вирішення важливих завдань.

ВОДОЛІЇ

Для вас цей понеділок – чудовий день і для роботи, і для хобі та домашніх турбот. Все, до чого торкається ваша рука, завершується успішно. Чудовий шанс налагодити своє життя.

РИБИ

Не ігноруйте поради близьких вам людей – зараз вони бачать усі ваші невдачі і знають, як допомогти їх вирішити.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень