Найщасливіші жінки за знаком Зодіаку: вони завжди отримують бажане

Таких знаки всього 3 і вони завжди знають, чого хочуть

Астрологи впевнені, що лише декілька знаків Зодіаку мають якості, які дозволяють їм без особливих зусиль добиватися бажаного. Йдеться про 3-х представниць зодіакального кола, яких зірки супроводжують і в професійному, і в особистому житті – завдяки їхньому природному магнетизму

Лев

Представниці цього знака можуть похвалитися природним шармом – вони інтуїтивно знають, як поводитися в тій чи іншій ситуації, аби справити враження на боса і чоловіка.

У них трохи гордовиті, але лагідні та м'які звички, наче в кішки, що зносить протилежній статі голову.

 

Левиця нікому не дозволить зневажати її і ніколи не стане принижуватись перед будь-ким.

Ці жінки цінують свободу, можуть бути одиначками, але ніколи не будуть нещасними. Представниці цього знака не люблять марнувати час, що позитивно позначиться на їхній кар'єрі.

Терези

Завдяки своєму м'якому характеру жінки-Терези сумісні практично з усіма іншими представниками зодіакального кола. Вони вміють фліртувати і знають, як розсмішити чоловіка.

Представниці цього знака від природи мають легкий і повітряний характер, який підкорить будь-кого. Їм щастить у коханні, а ще в них дуже багато шансів відхопити заможного нареченого.

 

Водолій

Повітряні та легкі жінки-Водолії знають, як порозумітися з протилежною статтю. Вони легко можуть зачарувати співрозмовника.

Це спостережливі, смішні та товариські особи, яким не важко знайти точки дотику з будь-яким чоловіком. Це позитивно впливає на їхнє особисте життя і допомагає підійматися кар'єрними сходами (особливо в чоловічому колективі).

Джерело: today.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень