Не економні, а жадібні: 5 скнар за знаком Зодіаку

У них краще ніколи навіть не просити позичити гроші

Риби

Вони дуже економні – знають, як накопичити потрібну суму на серйозну покупку або поїздку. Однак часом їхня економія переходить усі межі розумного – вони стають жадібними. Про таких говорять, що вони «трясуться за кожну копійку». 

Терези

Терези – дуже працьовиті. Вони цінують свою працю, і свої гроші – теж. Ці люди знайдуть сотні відмовок, щоб не позичати гроші, навіть якщо про фінансову допомогу просить близька людина. 

Близнята

Їм іноді не хочеться витрачатися навіть на себе. Для чого, якщо гроші можна просто збирати? Така їхня філософія. Вони відмовляються розуміти фразу «всіх грошей не заробиш», тому наполегливо прагнуть це зробити. 

Водолії

Дуже жадібні в плані спілкування з людьми. Вони ревнують, коли їхні друзі йдуть гуляти з кимось іншим. Здатні навіть на скандали і образи, якщо вони вважають, що їхні близькі приділяють їм недостатньо уваги. Також представники цього знака вкрай категорично ставляться до того, щоб давати комусь користуватися своїми речами. Ну і грошима – тим паче. 

Скорпіони

Деякі Скорпіони вкрай жадібні. Вони не люблять говорити про свої доходи, ніколи не розповідають про свій достаток, а тільки скаржаться на відсутність грошей. 

Джерело: Уніан

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень