Троє щасливчиків: яким знакам Зодіаку жити найлегше

Вони легко ставляться до життя і отримують за це сповна

Наше життя влаштоване так, що в ньому постійно щось змінюється. Непередбачувані обставини часом вибивають з колії, не даючи вдихнути повітря на повні груди. І доки одні люди на це зляться, інші – живуть на повну, спокійно переступаючи через негаразди.

Народжуються останні під лише під трьома знаками Зодіаку.

Терези

Представники цього зодіакального сузір'я не вирізняються своєю швидкістю. Терези спостерігають за тим, що відбувається, намагаючись зробити правильні висновки, і лише тоді починають приймати рішення, яке дозволить впоратися з усіма викликами долі.

Так вони поводяться, щоб уникнути конфліктів, які просто патологічно ненавидять. «Довести» Терезів насправді дуже складно.

І, до слова, вони прекрасно справляються зі своїми завданнями.

Скорпіон

Цілеспрямовані люди цього знака звикли направляти енергію лише на те, що принесе їм користь. Вони – за справу, а не за власну вигоду, і це помітно.

Скорпіони не розпорошуються на дрібниці і не витрачають сил на зайві емоції. Завдяки цьому вони бачать цільну картину, а не фрагменти, і мають змогу правильно все витлумачити.

Ці люди стараються тримати себе в руках і не реагувати занадто емоційно. Це дуже економить сили, які потім можна направити у правильне русло.

Риби

Мрійливі і чутливі індивіди цього знака нервують часто, але при цьому вважають за краще не показувати свого хвилювання.

Риби відчувають, як і коли треба чинити, і діють чисто інтуїтивно. Це допомагає їм зберігати енергію, а також обличчя – перед сторонніми.

Це дозволяє їм виходити переможцями з будь-якої ситуації.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень