Романтичні зустрічі чи домашні справи: Що пророкує Гороскоп на суботу, 11 червня

Астропрогноз для всіх знаків Зодіаку

ОВНИ

У першій половині дня зорі рекомендують вам зайнятися прибиранням будинку. Може ви захочете розібрати речі в шафах, на балконі, в коморі. Там, куди давно не дотягувалися руки. У цей час у вашому житті може щось закінчитися, наприклад, стосунки, дієта, курс косметологічних процедур. Покупки краще робити вдень, увечері вам вже багато не подобатиметься.

ТЕЛЬЦІ

Ваша увага буде спрямована на партнера. Ви вирішуватимете його проблеми. Будь-яка спільна діяльність вимагатиме від вас мало не жертовності. До вечора може виникнути сварка через те, що ваші інтереси не враховуються. Кожен уже буде перетягувати ковдру на себе.

БЛИЗНЯТА

Повсякденні справи вас сьогодні буквально атакують. Нехай вони будуть дрібними, та їх буде багато. Забратися, сходити в магазин, приготувати, попрати. І цьому не буде кінця. До вечора ви відчуєте втому та спустошеність. І буде відчуття, що вашу роботу ніхто не цінує і сприймають як належне. Не впадайте через це в депресію.

РАКИ

Перша половина дня підходить для романтичних зустрічей, а от на вечір краще побачення не призначати і відмовитися від дружніх посиденьок. Добре було б зібратися всією сім'єю і провести день активно.

ЛЕВИ

Ви будете зайняті домашніми справами і вирішуватиме питання з родичами. Мабуть, хтось із близьких прийде з візитом. Увечері ви зрозумієте, що вже втомилися від постійних прохань та бажань оточуючих. А вони щиро здивуються, чим ви незадоволені.

ДІВИ

Трохи метушливий день чекає на вас сьогодні. Ви опинитеся у вирі інформаційного потоку. І здаватиметься, що навіть далекий знайомий вирішив саме з вами поділитися своїми проблемами та радощами. Новини сипатимуся на вас одна за одною. І буде вже проблематично аналізувати, де правда, а де брехня. До кінця дня ви навіть вирішите це припинити та якось віддалитися від усіх.

ТЕРЕЗИ

Перша половина дня підходить для покупки. Тому можете сміливо вирушати за продуктами. Можливо, цього дня ви замислитеся над тим, чи подобаєтеся ви собі? І прийде усвідомлення того, що настав час щось змінювати не лише зовні, а й внутрішньо. Ймовірно, ваш підхід до витрат теж буде переглянуто.

СКОРПІОНИ

У суботу вам доведеться вибудовувати власні кордони під час взаємодії з іншими людьми. Чи не кожен захоче «відщипнути» від вас щось корисне. Незважаючи на те, що здаватиметься, що всі хочуть вас використовувати, ви будете потребувати любові. І щоб отримати емоційний контакт у деяких випадках, підете на жертовність, аби не бути на самоті. Щоб відволіктися від усього цього – почитайте книжку.

СТРІЛЬЦІ

Вам буде самотньо. Попри це доведеться займатися повсякденними справами. Можуть статися несподівані події вдома, але навряд вони вас порадують. Не збирайте навколо себе людей, це не підніме настрій. Краще прогуляйтеся з коханою людиною або найкращим другом, перегляньте фільм разом.

КОЗОРОГИ

Вам цього дня не захочеться сидіти вдома. Тому вирушайте в люди, а краще заздалегідь сплануйте цей день і сходіть на якийсь захід. Вдало пройде зустріч із друзями, тому можете сміливо вирушати на посиденьки. Близька людина може поводитися трохи відсторонено. Краще не чіпляйтеся з питаннями, все нормалізується.

ВОДОЛІЇ

Всю свою енергію спрямуйте на роботу. Мабуть, вам щось пообіцяли і ви будь-що хочете досягти мети. Якщо у вас вихідний – роботою стане будинок. Доведеться займатися домашніми справами, деякі з них будуть не дуже приємними. Імовірна поломка якоїсь техніки.

РИБИ

Вам захочеться більше рухатися. Вирушайте всією сім'єю на природу, дачу. Можете захопити із собою друзів чи близьких. День пройде чудово, і навіть якщо у спілкуванні щось не вдаватиметься – це не зіпсує загального враження від цього дня. Якщо хтось буде вас дотинати – краще проігноруйте.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень