Суперечки з коханими – Скорпіонам, фінансова обачність – Ракам: гороскоп на 21 червня

А Тельцям потрібно навчитися чекати

ОВНИ

Зорі не рекомендують розпочинати нові справи, бо часу витратите чимало, а от результат виявиться сумнівним. Тому не погоджуйтесь відразу, поки добре все не зважите й не обдумаєте.

ТЕЛЬЦІ

Цього дня керівництво побачить в вас відмінного працівника. Але не варто одразу ж вимагати похвали та фінансової винагороди. Вмійте чекати.

БЛИЗНЯТА

Ви шукатимете пригод на свою голову. Заспокойтеся, бо знайдете. А зорі радять прожити цей день максимально спокійно.

РАКИ

Будьте обережними з грошима, бо можете стати жертвою шахраїв. Не довіряйте малознайомим людям, навіть якщо це добрі знайомі ваших друзів.

ЛЕВИ

Ви будете бадьорими та активними, тому день видасться напрочуд продуктивним. Не варто очікувати на великий прибуток, але задоволення від зробленої роботи ви відчуєте.

ДІВИ

Ви будете схильні переживати через дурниці та нервувати через дрібниці, тому можете проґавити щось важливе.

ТЕРЕЗИ

Звертайте увагу на знаки, прислухайтеся до випадкових порад і слухайте власну інтуїцію. Все це допоможе вам у пошуку правильного шляху та ухваленні правильного рішення. 

СКОРПІОНИ

Можуть виникнути суперечки з коханими через вашу надмірну ощадливість. Шукайте компроміс, бо сваритися зараз не можна, адже чергове непорозуміння може поставити крапку у ваших стосунках.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня витрат може буде більше, ніж зазвичай. Тому варто контролювати себе і не відкривати гаманець з будь-якого приводу.

КОЗОРОГИ

Вам доведеться ухвалити складне рішення, яке дасться дуже важко, але призведе до позитивних змін. Не плануйте важливих зустрічей, адже зараз вам потрібно зосередитися на головному.

ВОДОЛІЇ

Вас чекає день нових і несподіваних рішень, адже звичні схеми не працюватимуть. Зараз все залежить від вас, від швидкості вашої реакції та вміння діяти в нестандартних ситуаціях. 

РИБИ

Ви без зусиль зможете допомогти тим, хто потребує підзарядки. Вам вдасться знайти потрібні слова, втішити та додати оптимізму всім без винятку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень