Знаки Зодіаку, що закрутять курортний роман влітку 2022

У декого літо буде цікавим

Астрологи поділились, яким буде літній сезон для різних знаків Зодіаку. Мінімум трьох із них чекають серйозні зміни в особистому житті, а саме так званий курортний роман. 

Телець

У липні Тельці подорожуватимуть. Це може бути як планова відпустка, так і відрядження в країну, куди давно хотілось потрапити.

Час там не мине даремно - вони зустрінуть другу половинку. Їх чекають цікаві, але короткочасні стосунки.

 

Терези

Самотні Терези давно хотіли відпочити, можливо, відвідати якесь відоме місце на туристичній мапі. Цього літа у них нарешті з'явиться така можливість. 

Є і бонус - відпустка закінчиться курортним романом. 

 

Водолій

У Водоліїв буде яскраве та наповнене літо, попри те, що деяких представників цього знака чекає розставання з другими половинками.

Щоб перекрити почуття образи і самотності, вони вирішать відправитися у відпустку і знайти собі нове захоплення. Тих Водоліїв, які не перебували у відносинах, також чекають амурні пригоди, проте вже до кінця серпня ця «історія кохання» буде закінчена. 

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень