Подарунки та компліменти – Терезам, нова закоханість – Козорогам: гороскоп на 19 червня

А Рибам не варто бути надто довірливими

ОВНИ

Не виключено, що доведеться зайнятися справою, яка вам не до вподоби. Не намагайтеся відтягувати момент, адже саме зараз у вас є можливість успішно її закінчити й забути назавжди.

ТЕЛЬЦІ

Цього дня все працюватиме вам на руку: з людьми зможете домовитися особливо просто, а реалізація задумів не потребуватиме великих зусиль.

БЛИЗНЯТА

Вас дратуватиме буквально все, тому постарайтеся звести спілкування до мінімуму. Інакше можете зіпсувати стосунки своїми зауваженнями, навіть невинними.

РАКИ

День краще провести без зайвого ризику. Існує ймовірність підхопити вірус, тому уникайте місць скупчення людей.

ЛЕВИ

Проведіть день спокійно і лише з найближчими. Зорі радять прогулянки та читання, щоб розвантажити голову та набратися хорошої енергії.

ДІВИ

Якась подія може вас серйозно спантеличити. Можливі дивні пропозиції, яких ви точно не чекаєте. Словом, будьте напоготові.

ТЕРЕЗИ

Чекайте на невеликі, але несподівані подарунки. Також близькі будуть особливо щедрими на компліменти. Цей день гарантовано вам сподобається.

СКОРПІОНИ

До вас звертатимуться за порадами та допомогою. Відмовляти не можна, тому не плануйте на цей день глобальних особистих справ, бо однаково не вдасться ними зайнятися.  

СТРІЛЬЦІ

Не зачиняйтеся вдома, адже вам просто необхідно змінити обстановку. Погуляйте, насолодіться краєвидом, щоб відволіктися і розслабитися. Розмови з приємними вам людьми також допоможуть запастися силами на наступний непростий тиждень.

КОЗОРОГИ

Нова закоханість розфарбує ваше життя у неймовірні кольори, тому не уникайте знайомств. Але й не занурюйтеся у  нове почуття з головою – дійте поступово, щоб з цієї історії вийшло щось серйозне.

ВОДОЛІЇ

Ви зможете отримати важливу інформацію. Якась звичайна розмова відкриє вам очі на вирішення серйозного питання. Однак не починайте одразу ж діяти – спершу добре продумайте кожен свій крок.

РИБИ

Не вірте всім і кожному, бо буде багато обіцянок, які так і залишаться просто словами. Ввечері може відбутися не найприємніша розмова з коханою людиною. Причини цієї маленької сварки будуть банальними та побутовими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень