Зустріч з колишніми – Ракам, один крок до мрії – Скорпіонам: гороскоп на 18 червня

А Близнята можуть влаштувати людям «веселе» життя

ОВНИ

Цей день нічим видатним не запам’ятається. І це добре. Ви втомилися і єдине, що вам справді треба – це відпочинок і усамітнення.

ТЕЛЬЦІ

Відкладіть усі справи та вирушайте ближче до води, яка допоможе вам максимально розслабитися. Дозвольте собі хоч на кілька годин забути про все.

БЛИЗНЯТА

Від вас цього дня краще триматися подалі, адже ви запросто можете влаштувати оточуючим «веселе» життя. Дістанеться всім – і рідним, і друзям, і малознайомим людям.

РАКИ

Можливі зустрічі з колишніми коханими. Це трохи зіпсує ваш настрій, адже спогади, пов'язані з цими людьми, аж ніяк не приємні. 

ЛЕВИ

На жаль, ви не завжди можете володіти ситуацією. Як би вам цього не хотілося. Будьте уважні, оскільки активізуються недоброзичливці.

ДІВИ

Вам захочеться плакати і на ручки, тому цього дня ви будете мучити коханих своїми стражданнями та нестандартними проханнями. Добре, що ви обрали собі настільки правильну половинку, яка покірно витерпить вашу поведінку та ще й оточить теплом і турботою.

ТЕРЕЗИ

Не бійтеся висловлювати свою думку. Звичайно, не всім вона сподобається, але ви не повинні танцювати під чужу дудку. Говоріть чесно та відкрито, будьте готові до критики та вчіться відстоювати свої інтереси.

СКОРПІОНИ

Цікава субота чекає на багатьох представників знаку. Вам несподівано запропонують щось таке, про що ви давно мріяли. Усвідомлення того, що до мрії всього один крок, змусить понервуватися.

СТРІЛЬЦІ

Чим більше спілкування буде цього дня, тим краще. Тому не просиджуйте весь час вдома і не відмовляйтеся від пропозицій зустрітися.

КОЗОРОГИ

Якщо не полінуєтеся сьогодні, то вже завтра отримаєте за це винагороду. Зараз удача супроводжуватиме працьовитих Козорогів.

ВОДОЛІЇ

Виходячи з дому, перевіряйте електроприлади, воду та газ. Будьте уважні й роблячи покупки – перераховуйте решту, бо вас спробують обдурити.

РИБИ

Не кидайте справи на півдорозі. Вони нікуди не дінуться, а лише постійно нагадуватимуть вам про себе. Та й знайти на них час потім виявиться зовсім непросто. Тому зберіться і доробіть все до кінця.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень