Робота – Близнятам, фінансова удача – Козорогам: гороскоп на 25 червня

А Терезам доведеться поступитися заради спокою в домі

ОВНИ

День підходить для того, щоб почистити простір і викинути весь непотріб. Не забудьте й про людей, які отруюють ваше життя.

ТЕЛЬЦІ

Вам зараз усе вдаватиметься, У вас буде багато енергії та хороших ідей. Тепер головне не зволікати з їх втіленням.

БЛИЗНЯТА

Першу половину дня доведеться присвятити робочим справам, які не закінчили вчасно, бо відкладати далі вже просто немає куди. Тому постарайтеся не провалятися в ліжку до обіду, а все-таки зробити те, що висить над головою та відверто заважає розслабитися.

РАКИ

Не квапте події, особливо ті, які мають стосунок до особистого. Від того, що ви поспішаєте, нічого не зміниться, тому не варто зайвий раз нервувати. 

ЛЕВИ

Не поспішайте бути відвертими з новим знайомим. Незабаром ви зрозумієте, що ця людина й не збиралася стати вашим другом.

ДІВИ

Цю суботу можна назвати найбільш вдалим днем ​​тижня, особливо якщо ви проведете її в компанії друзів. Повірте, гарна порція пригод, позитивних емоцій та чудового настрою вам гарантована.

ТЕРЕЗИ

Не розмінюйтеся на дрібниці, а виберіть один напрямок і чітко його дотримуйтеся. Доведеться йти на компроміс, щоб зберегти спокій в домі.

СКОРПІОНИ

Не треба так гостро реагувати на зауваження, особливо від коханої людини. Вас ніхто не хоче образити, навпаки, близькі бажають підтримати та допомогти, тому й вказують на помилки, щоб ви більше їх не повторювали.

СТРІЛЬЦІ

День буде спокійним і легким, якщо, звісно, ви самі не будете створювати собі проблеми. А схильність до цього у вас буде.

КОЗОРОГИ

Здається, на вашому фінансовому небосхилі незабаром спалахне нова зірка удачі. Попри важкі часи гроші самі підуть до вас у руки. Хай і не великі.

ВОДОЛІЇ

Не соромтеся відстоювати свою точку зору. Не показуйте слабкість і вмійте боротися за себе. Це зіграє вам на руку і ви зможете зміцнити свої позиції.

РИБИ

Не скажіть зайвого. Краще слухайте – так буде можливість дізнатися важливу інформацію.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень