Премія – Стрільцям, підступи недоброзичливців – Левам: гороскоп на 22 червня

А Терезам потрібно виговоритися

Астрологія: що нам віщують зорі. Гороскоп на Радіо Трек
Гороскоп на 27 травня

ОВНИ

Цього дня можуть виникнути розбіжності та моменти повного нерозуміння з коханою людиною. І все через дрібниці, починаючи з «що приготувати на сніданок» і закінчуючи питаннями планування сімейного бюджету.

ТЕЛЬЦІ

Вам доведеться перейти зі звичного темпу на пришвидшений. Тому складіть план дій, вмикайте максимальну швидкість і вперед!

БЛИЗНЯТА

Навіть якщо ви дуже комусь симпатизуєте, однаково дізнайтеся про цю людину більше, перш ніж починати з нею якісь справи. Зараз треба керуватися фактами, а не відчуттями. 

РАКИ

Гарний день для наведення ладу. Але не абстрактного, а реального. Давно час перебрати папери. Та й вдома генеральне прибирання не завадить.

ЛЕВИ

Цього дня навіть звичайні робочі листи та дзвінки змусять вас здригатися. Ви в усьому будете бачити підступність і це правильно, адже недоброзичливці готують вам каверзу.

ДІВИ

Вам не сподобається те, що оточуючі не звертатимуть на вас увагу – усі будуть зайняті своїми справами, замість того, щоб створювати вам комфортну та затишну обстановку. Намагайтеся не висловлювати до них претензії, щоб не зіпсувати стосунки.

ТЕРЕЗИ

Вам необхідно виговоритися. Але у жодному разі не довіряйте свої таємниці колегам, адже не факт, що вони зможуть їх зберегти.

СКОРПІОНИ

Зорі впевнені, що ця середа буде надзвичайно вдалим днем. Все, за що братимуться Скорпіони, вдасться. І, головне, вам не доведеться докладати багато зусиль.

СТРІЛЬЦІ

Ви з головою поринете в роботу. Ваші сумлінність та акуратність не залишаться непоміченими, тож можете сміливо розраховувати на заохочення від керівництва.

КОЗОРОГИ

Ваша пристрасть до порядку цього дня досягне апогею. Ви ще й оточуючих перевірите на відповідність вашим санітарним нормам. І це викличе велике невдоволення.

ВОДОЛІЇ

Попри те, що ви серйозно втомилися, не варто зриватися на колегах і рідних. Ба більше – вам доручать надзвичайно серйозну справу, тому навіть на секунду розслабитися вам не вдасться.

РИБИ

Не слухайте поради, а прислухайтеся лише до своєї совісті та дійте так, як вона вам підказує. Це не дуже просто, але якщо вчините інакше, то не зможете собі пробачити.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень