Знаки Зодіаку, які позбудуться кредитів уже найближчим часом

Когось чекає світла смуга, кар’єрний зліт та гроші, гроші, гроші

ТЕРЕЗИ

Для Терезів починається новий життєвий етап. Чимало з них зустрінуть зміни у професійній діяльності, навіть сфера діяльності може змінитися. Це кардинально змінить їхню долю та обіцяє колосальний успіх. Неприємні борги та оточення зникнуть, наче дурний сон.

СКОРПІОНИ

А от у Скорпіонів успіх залежить від керівництва. Їм треба бути ближче до свого керівництва, при цьому не пасувати у разі відмови шефа, і звертатися до людей на вищих посадах без жодного страху. Астрологи нагадують Скорпіонам – що однаково погано переоцінювати та недооцінювати сласні ресурси. Хай вантажівки з доларами зірки й не обіцяють, але поточні споживчі кредити закрити найближчим часом вдасться.

СТРІЛЬЦІ

Стрільці зможуть вирішити справи, на які уже давно махали рукою, а складні фінансові питання вирішаться завдяки незнайомцю. Не забудьте подякувати йому! Зверніть увагу і на свою сім’ю, там є персонажі, яким бракує вашої уваги.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень