Псих чи адекват: Хто ви за знаком Зодіаку

Трійка головних психопатів і трійка найадекватніших

Хто зі знаків зодіаку психи? ТОП-3: Стрільці, Овни, Скорпіони

Найневрівноваженіші знаки – два «вогняні» знаки зодіаку та один «водний». Вогняна стихія відповідає за гнів, упертість, запальність та інші яскраві, войовничі риси. Вода теж не завжди буває спокійною! Іноді вона може стати пагубною.

Перше місце

СТРІЛЬЦІ! Ці люди завжди нападають першими. І неважливо близька це людина чи випадковий перехожий. Будь-які скандали у публічних місцях провокують саме Стрільці.

Це найбільш психічно неврівноважений знак зодіаку

Друге місце

ОВНИ! Ці люди можуть розлютитися навіть через найменшу дрібницю. Їхній войовничий настрій помітний з перших секунд. Хочете побачити справжнього психа? Тоді досить злегка «вколоти» Овнів. Ці люди розлютяться, не втрачаючи жодної секунди.

Третє місце

СКОРПІОНИ! Звичайно ж представникам цього знака знайшлося місце у трійці. Скорпіони вміють заворожити одним поглядом, а можуть і так «вколоти», що мало не здасться. Такі люди дуже палко з'ясовують стосунки. Роблять вони це з особливою агресією та лише з близькими людьми.

Сторонні їх зовсім не цікавлять.

Усім цим знакам Зодіаку необхідно вчитися контролювати свою приховану агресію. Для цього астрологи рекомендують займатися йогою та дихальними практиками.

Адеквати за знаком Зодіаку! ТОП-3: Терези, Козороги, Водолії

Найбільш урівноваженими знаками Зодіаку є ті, чия стихія «Земля» та «Повітря». Такі знаки завжди намагаються поводитися якомога спокійніше. Вони емоційні, але й відходять швидко. Це справжні психологи, які вміють тримати себе в руках.

Перше місце

ТЕРЕЗИ! «Золото» в ці номінації дістається саме вам. Ці люди завжди прагнуть гармонії як у собі – такі і в суспільстві. Терези не сприймають скандали та сварки. Цей знак зодіаку в крові має вміння оминати гострі кути.

Друге місце

КОЗОРОГИ! Вони легко уникають гарячих емоцій. Ці люди розуміють, що будь-яка сварка може призвести до розірвання договору, шлюбу, дружби. Вони ніколи не йдуть на такі ризики. Саме тому посідають друге місце серед найбільш урівноважених знаків.

Третє місце

ВОДОЛІЇ! Доброзичливий знак, який рідко виходить із себе. Такі люди наче не від цього світу. Вони вищі за будь-які земні проблеми. Ось чому завжди вміють вийти сухими з води. Вони справжні віртуози у дипломатії.

Іноді цим трьом знакам Зодіаку необхідно бути трохи наполегливішими. Інакше спокій може зіграти з ними злий жарт.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень