Зайві емоції – Ракам, сприятливий період для кохання – Дівам: гороскоп на 23 червня

А Козорогам потрібно берегтися

ОВНИ

У вас буде не надто робочий настрій, тому ви знаходитимете собі будь-які завдання, аби тільки не виконувати безпосередні обов’язки: вам терміново потрібно буде перекласти речі на робочому столі, обговорити події вчорашнього вечора з колегами… Не зловживайте, бо наробите собі проблем.

ТЕЛЬЦІ

Ідеальний день для укладання довгострокових угод. Ви можете ставити свої умови, сперечатися і навіть вдавати, що у вас є більш вигідна пропозиція в перспективі. Головне – не перестарайтеся. 

БЛИЗНЯТА

Будь-який ризик може призвести до серйозних проблем. Не відмовляйте людям, які попросять про допомогу, бо це невдовзі вам повернеться.

РАКИ

Ви надто емоційні. Будь-яке, навіть незначне зауваження, викликатиме у вас не зовсім правильну реакцію. Намагайтеся тримати себе в руках, бо якщо рідні ще зрозуміють, то колегам абсолютно байдуже на ваш настрій.

ЛЕВИ

Довіряйте інтуїції. Зараз вона вас не підведе, навіть якщо ситуація здаватиметься безнадійною. Слухайте свій внутрішній голос і дійте відповідно до його вказівок.

ДІВИ

Сміливо беріться за нові справи. Ви зумієте знайти вихід з багатьох ситуацій, але уникайте перевтоми. Починається особливо сприятливий період для любовних справ, тому якщо ви давно хотіли відкрити нову сторінку свого життя, то зробіть це саме зараз.

ТЕРЕЗИ

Вас підганятиме керівництво, тому ви будете дратуватися й нервувати. Не забудьте перевірити свою роботу тричі, бо можливі помилки. 

СКОРПІОНИ

Цього дня як ніколи потрібні будуть ваші організаторські здібності. Вам доведеться зацікавити, об'єднати та згуртувати колектив, а потім ще й змусити працювати. Якщо ви впораєтеся з цим завданням, то отримаєте приголомшливий результат.

СТРІЛЬЦІ

Ви можете стати об'єктом пліток та глузувань. Навіть без причини. Найімовірніше, це буде справа ваших недоброзичливців – не забувайте, що вони тільки й чекають на те, щоб вколоти вас якомога сильніше.

КОЗОРОГИ

Будьте обережні з технікою, дивіться під ноги, відмовтеся від фізичних навантажень і екстремальних видів спорту, бо цей день дуже травмонебезпечний. Бережіть себе!

ВОДОЛІЇ

Ви забудете старі образи, зможете пробачити тих, хто зробив вам боляче. А найголовніше – визнаєте власні помилки.

РИБИ

У вас буде нагода продемонструвати свої таланти та показати себе з несподіваного боку. Люди будуть у захваті!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень