Жінки за знаком Зодіаку, які готові терпіти дармоїдів

Чоловіки буквально сидять у них на шиї

ТЕЛЬЦІ

Це неймовірно терплячі жінки. Тривалий час вони будуть у стосунках з дармоїдами й сподіватися на світле й безхмарне майбутнє. А тим часом обранець днями лежить на дивані й нічого не робить. Втім, рано чи пізно жінка-Телець таки усвідомлює, хто саме поруч з нею, і ставить крапку у подальших стосунках.

КОЗОРОГИ

Козорогам властиво ідеалізувати стосунки й своїх обранців й фантазувати про щасливе життя разом. Така жінка сама буде розв'язувати побутові питання й одразу стає головною в домі. А чоловіку просто зручно сидіти у неї на шиї, адже у будь-якому разі про нього потурбуються. Так може тривати доти, поки дармоїд не знайде собі ще більш зручний варіант, й не піде до неї.

РАКИ

Раки страждають через власний альтруїзм та бажання усім допомогти. Спочатку жінки виявляють свою максимальну турботу, на все заплющують очі та навіть гроші дають своєму обранцю. Але з часом навіть їм обривається терпець, рожеві окуляри спадають, мрії про ідеальні стосунки розвіюються. І от тоді – такому нахлібнику вказують на двері.

РИБИ

Риби самі грають на руку усім дурним звичкам свого обранця, витрачають на нього увесь свій час та гроші. Риби усвідомлюють, у якому абсурдному становищі вони опинилися, але не сприймають порад подруг, а самотужки впоратися не можуть.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень