Як ваше ім’я раз і назавжди вплинуло на долю та характер

Що означає те, як назвали вас батьки

Фото із сайту Pexels
Фото із сайту Pexels

На характер людини впливає не тільки виховання, оточення, а й ім’я. Значення власного імені можна дізнатися за допомогою нумерології. Використайте для цього таблицю.

Запишіть своє ім’я і складіть числа, що відповідають кожній букві.

Наприклад, якщо вас звати Ірина, то розрахунок виглядатиме так: І = 2, Р = 2, И = 1, Н = 8, А = 1. Складаємо між собою цифри кожної літери: 2+2+1+8+1 = 14. Якщо у вас вийшло двозначне число, його необхідно спростити: 4+1 = 5.

 

Це і є число вашої долі. Тепер знайдіть пояснення

1 – число лідерів! Воно належить владним, могутнім людям, але дуже впертим. Такі люди не бояться труднощів.

2 – число контрастів, воно вказує на подвійність. Такі люди відрізняються м’яким характером, вони вміють підлаштовуватися під ситуацію та інших людей.

3 – доброзичливі, товариські, легкі на підйом та емоційні люди. Вони люблять увагу, їм важливо відрізнятися від натовпу.

4 – стресостійкі та витривалі люди. Вони чітко знають, що, коли та навіщо потрібно зробити, щоб домогтися успіху. Втім, критики вони не потерплять.

5 – такі люди найбільше цінують свободу, вони перебувають у вічному пошуку пригод і люблять розширювати свій кругозір. Іноді люди з числом долі 5 є божевільними й діють всупереч логіці.

6 – це справжні борці за справедливість, які не терплять брехні. Такі люди дуже співчутливі та готові допомогти кожному, хто цього потребує.

7 – справжні філософи, які люблять все аналізувати, шукати відповіді та роздавати поради. Однак їх цинічність відштовхує людей.

8 – це число належить наполегливим людям, які багато домагаються в житті. Однак заради досягнень своїх цілей ці люди ні перед чим не зупиняються.

9 –  це число доброзичливих людей, які володіють особливим магнетизмом та притягують до себе усіх навколо.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень