Зріст і Характер: Що розкажуть про вас сантиметри

Який у вас зріст?

Мало хто знає, але зріст та характер людини дуже тісно пов’язані між собою. Для того, щоб дізнатися про себе більше, просто пригадайте свій зріст...

140-149 см

Ви людина, яка завжди занурена у свої думки.

Швидше за все, вам не дуже подобаються великі компанії. Ви здатні глибоко обдумувати складні життєві ситуації та завжди намагаєтеся докопатися до суті проблеми.

150-159 см

Ви маєте філософський характер та загострену інтуїцію.

Ви навіть можете передбачати майбутнє. У компанії з вами ніколи не буває нудно. Люди вас люблять, адже ви не «лізете» їм у душу надаєте перевагу легкому спілкуванню.

160-169 см

У вас високий інтелект.

Ви надійні та відповідальні, що дуже подобається людям. Оскільки та людина, яка не «зіскочить» і спробує в будь-якому випадку вирішити навіть найскладніше питання.

170-179 см

Ви дуже розумна людина з незалежним характером.  

Ви не любите підкорятися комусь, маєте велику силу волі та вмієте бути хорошим лідером. Це все робить вас дуже привабливою людиною в очах інших.

180-189 см

У вас поступливий, добрий та м’який характер.

Вам майже завжди легко вдається отримати те, чого хочете. Ви надійна людина, яка допомагає іншим та поводиться, як надійний захисник.

190 см і вище

Вас неможливо розлютити.

Ви дуже спокійна людина з крем’яним характером. Ви звикли сприймати світ таким, який він є, але по можливості здатні змінити його під себе. Ваша впевненість та стійкість дуже приваблює інших.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень