5 речей в будинку, які без слів розкажуть про ваш характер

Впізнайте себе

Рослини

Любителі тропічних рослин з жорстким листям мають спокійний характер, а ті, хто вважає за краще сукуленти, зазвичай дуже незалежні. Люди, які вирощують орхідеї, не люблять великих компаній. Ті, хто захоплюється розведенням «повітряних» рослин, котрі мають потребу в ґрунті, легкі на підйом і вільні духом.

Кухня та ванна

Переповнений холодильник говорить про те, що людина імпульсивна та весела. А якщо у квартирі багато мийних засобів, значить, що власник квартири прагне до організованості та комфорту.

Спальня

Про характер людини може багато що розказати колір постільної білизни. Енергійні люди обирають червону постіль, а також смугастий принт, який традиційно вважається символом повстання. Стримані виберуть синю білизну, а енергійні веселуни обожнюють ковдри та подушки в горошок.

Розташування меблів

Якщо розташування м’яких меблів дозволяє людям комфортно спілкуватися, значить власник будинку чи квартири дуже соціальна особистість і душа компанії.

Порядок і безлад

Велика кількість настінних календарів, а також строго впорядковані книги та інші предмети можна зустріти вдома у людини, яка з усіх сил намагається бути організованою і пунктуальною. А переповнена шафа, де можна знайти давно непотрібні та забуті речі свідчить про небажання розлучатися з минулим.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень