Не просто гарна мелодія: Що приховує ваш рингтон

Знайдіть себе

Психологи довели, що вибір музики на дзвінок пов'язаний з прихованими бажаннями та амбіціями. Не просто так у багатьох на виклик, що надходить від начальника, можна почути рохкання свині чи неприємну сирену. Це маленька помста керівнику

Класичні твори

Таким людям властивий пошук гармонії у всьому. Вони люблять все робити «як треба» й у них все має бути «як у всіх».

Гучні та мелодійні твори

Такі люди цінують врівноваженість, практичні вчинки, вони намагаються вибирати собі надійних друзів. У своїх рішеннях вони тверді та вперті. Найцікавішим є те, що люди, які люблять різкі та гучні мелодії, не прощають собі деякі вчинки.

Прикольні фрази, пісні або звуки

Не помічаючи цього, людина ставить за мету виділятися всім від інших людей. Такі люди зазвичай займають серйозний соціальний статус.

Класичні рок-композиції

Люди, які обирають такі рингтони, є прихильниками масштабних заходів. Можуть зважитися на несподівані вчинки, але тільки в рамках закону. Для таких особистостей важливо, щоб все було за правилами. Подібний рингтон часто поширений серед меломанів і любителів хорошої класики.

Крилаті фрази або музика з кінофільмів

Такі люди бояться бути нецікавими, тому ховаються за такими дешевими ефектами.

Сучасний рок або попса

Сучасний репертуар говорить про те, що перед вами людина, що живе в ногу з часом. Така людина цікава та прагне чогось нового.  

Романтичні мелодії або «Дискотека 80-х»

Такі люди люблять домашню атмосферу. Цікавий той факт, що вони мріють про затишний будиночок, який буде розташований якомога далі від міста. Там вони планують споглядати місцеві красоти та нічого не робити.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень