Які ваші секрети «відкриває» поза, в якій любите сидіти або стояти

Тримайтеся!

Особливості характеру жінки можна визначити не лише за тим, як вона говорить, який одяг чи зачіску носить, а й за тим, як вона сидить або стоїть.

Виберіть на фото ту жінку, яка найбільше схожа на вас та погляньте, що це означає:

Ви врівноважені, віддані та щиросердні. Втім, деяка холодність у вашому зовнішньому вигляді часом заважає вам налагодити контакт з іншими.

Ви любите бути в центрі уваги. Ви активні та завжди знаєте, чого хочете, і домагаєтеся цього. Ви не схильні до покірності й прагнете бути головною.

Вам важко відмовитися від здійснення будь-якого наміру або ідеї. Однак будьте обережні, бо твердість характеру може обернутися вам на шкоду, якщо ви не зумієте бути гнучкою в спілкуванні з оточенням.

Ви часто нетерплячі в здійсненні своїх задумів і планів. Азартний, досить збудливий темперамент спонукає вас до підприємливості. Ваші способи спілкування, енергійність і динамізм — ось ваші козирі, але треба час від часу приборкувати свій темперамент.

Подібне положення ніг особливо часто зустрічається у жінок дуже стриманих, недостатньо впевнених у собі, навіть нерішучих. Такі риси можуть викликати підвищений інтерес до жінки.

Незалежно від того, яку ногу ви кладете зверху, ви впевнена в собі жінка, яка вміє жити та використовує це вміння.

Ви щирі й чесні. Для вас характерні такі риси, як точність, методичність, педантизм, вроджене прагнення до порядку.

Ви стримані і замкнуті, займаєте вичікувальну позицію і найчастіше перебуваєте в обороні. Не здатні винести навіть найменшого докору, настільки у вас надчутлива натура. Люди бояться ваших реакцій і уникають вступати з вами в розмову.

Ви дуже нерішучі, надмірно педантичні, що засмучує вас, але ви нічого не можете вдіяти з собою. Ви часто уникаєте людей та проводите час на самоті.

Ви дуже ревниві та завжди любите в усьому бути першою, через це з вами може бути нелегко спілкуватися.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень