Чоловічі імена, які відштовхують жінок

Ім'я впливає на характер людини

Існує теорія, що ім'я, яке носить людина, впливає на її характер, поведінку і навіть положення в суспільстві. Іноді трапляється так, що жінка не заводить знайомство з представником протилежної статі або відтягує його першу зустріч з батьками або друзями тільки через те, як звучить його ім'я. Психологія виділяє п'ять чоловічих імен, які відштовхують жінок.

Іван

Першим ім'ям, яке відштовхує жінок, є Іван. В першу чергу через свою поширеність. Друга вагома причина — це асоціації з казками. Занадто сильна асоціація з Іванком-дурником.

Олег

На другому місці розташувалося ім'я Олег. І хоча чоловіки, які носять його, винахідливі, творчі, талановиті і багато в чому ідеально підходять для створення міцної сім'ї, жінок відштовхує по батькові Олегівна. До того ж це ім'я вже давно втратило свою сучасність.

Василь

Чоловіки з ім'ям Василь — романтичні особистості, що володіють глибоким розумінням внутрішнього світу. Однак багато мам не хочуть давати це ім'я своїм синам через побоювання, що в шкільному віці його будуть дражнити однокласники. Тому воно і знаходиться на третьому місці в списку чоловічих імен, які відштовхують жінок.

Валентин

Четверте місце займає ім'я Валентин. Чоловік, названий так, товариський, толерантний, послідовно досягає намічених цілей, завдяки великому ентузіазму. Він здатний створити успішні і міцні відносини, засновані на любові, довірі і незалежності. Однак жінок відштовхує скорочена форма імені — Валя. Багато хто вважає, що воно звучить недостатньо мужньо.

Олександр

Ім'я Олександр зберегло свою сучасність досі. Ці чоловіки люблять організованість і розмірений темп життя, прагнуть до досконалості і наполегливо переслідують поставлені перед собою цілі. Однак через свою поширеність воно відштовхує жінок і вважається нудним.

Джерело: Ukr.Media  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень