Як за формою великого пальця руки визначити характер людини

Дізнайтеся про себе щось нове

Наші руки, а особливо пальці, можуть багато чого розповісти про характер. Уважно придивіться до свого великого пальця, який відмінний від інших, знайдіть таку ж форму на картинці й прочитайте пояснення.

A. Ви – перфекціоніст, який дуже переймається власними ідеями. Ви завжди знаходите скромний спосіб досягти успіху і завжди знаєте, як діяти краще. При цьому все має бути ідеальним та правильним.

Б. Якщо нижня фаланга великого пальця у вас більша, ніж верхня, то ви дуже працьовита людина. Ваші ідеї завжди ясні, і вас не легко збити з пантелику. Попри те, що життя не дає вам легкого способу досягти успіху, ви завжди долаєте будь-які перешкоди.

В. Якщо обидві фаланги великого пальця однакові, ви є збалансованою людиною, яка намагається знайти гармонію та спокій. Люди, які мають такий великий палець, в спокійні та легкі у спілкуванні. Всі ваші знання випробовуються життям.

Г. Ви дуже емоційна людина. вам легко пристосуватися до мінливих обставин та нових умов. Крім того, ви творчі та художні. А ваш розум завжди знаходить цікаві способи розв'язання проблем і досягнення цілей.

Д. Якщо ваш палець прямий і не гнучкий, то це означає, що ви наполеглива людина, яка любить домінувати. Деякі люди можуть подумати, що ви як камінь з незворушним обличчям, але захоплюються тим, що ви завжди дотримуєтеся своїх обіцянок. Тож вони завжди можуть покластися на вас.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень