Всі труднощі по плечу або труситесь через найменшу дрібницю: чи стресостійка ви людина

Перевірте себе

Цей тест допоможе визначити рівень вашої стресостійкості та вказати Подивіться на малюнок, що зображений нижче, та скажіть, що ви на ньому побачили.

Інопланетянин

Ви схильні до стресу. Намагайтеся не накручувати себе, аби не створити проблему там, де її немає. Якщо у вас з’являються тривожні відчуття щодо якоїсь ситуації, то спробуйте видихнути, випити чаю та подивитися на неї з іншого боку.

Летюча тарілка

Ви дуже чутливі до стресових ситуацій. Ваша психіка завжди перебуває на межі вибуху. Над цим потрібно працювати, оскільки постійний стрес негативно впливає на здоров’я. Вас може турбувати безсоння або нічні кошмари. Зверніться за допомогою до професійного психолога або поговоріть про свою проблему зі своїми рідними.

Печера

Вас можна привітати. Ви зовсім несприятливі для стресів. У вас багато позитивної енергії й це допомагає не звертати уваги та життєвий негатив. У будь-якій ситуації ви звикли зберігати спокій та гарний настрій.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень