ТОП-3 імені жінок, які найчастіше вибирають чоловіків-невдах

Для них вони хочуть стати рятувальницями

Кожна жінка хоче бути коханою. Іноді у гонитві за коханням та турботою жінки обирають чоловіків, які можуть зіпсувати все життя.

Часто злий жарт з дівчатами грають імена, адже вони впливають на долю людей. Найчастіше у стосунки з невдахами дівчата з цими іменами.

Оксана

Це владні жінки, які завжди хочуть командувати і контролювати. Аби досягти цього, вона навіть готова закрити очі на те, що обранець в результаті не захоче нічого робити. Таким чином Оксани люблять рятувати чоловіків невдах. Таким чином Оксана розуміє, що чоловік без неї нічого не зміг би. Проте такі стосунки тривають недовго, Оксані набридає все дуже швидко, тож вона може покинути обранця. Але! Все ж частіше жалість змушує залишатися поруч з невдахою довгі роки.

Анна

Чоловіки-невдахи часто користуються добротою Анни. Адже жінки з цим ім’ям справедливі та відчайдушна рятівниці всіх нещасних і обділених. Тож Анна вважає своїм обов'язком допомагати чоловікам, у яких в житті щось не склалося. Через це чоловіки-невдахи сідають Анні на шию, а їй здається, що вона щиро допомагає партнеру встати на ноги. Ось ще зовсім трохи часу пройде, і точно почне ставати успішним. Тому треба, щоб біля Анни була людина, яка допоможе розгледіти невдаху.

Віра

Наївна Віра вірить словам чоловіка-невдахи і довгий час буде залишатися у стосунках з таким партнером. Жінкою з ім'ям Віра дуже легко маніпулювати. Хлопець-невдаха поруч з такою дівчиною відчуває себе королем і змушує повірити, що вона потрібна тільки йому. І, якщо самооцінка занижена, Віра охоче вірить словами свого чоловіка-невдахи.

Джерело: Ukr.Media

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень