Назвали імена, якими не можна називати дівчаток у 2022 році

Рік – дуже непростий

Ім'я впливає на людину. З цим твердженням давно погодилися психологи, астрологи і навіть священнослужителі. Адже від імені залежить, якою буде доля дитини в майбутньому.

2022 рік для України – трагічний. Війна з росією забрала тисячі людей. Тож астрологи дослідили, що цього року краще не давати деякі імена новонародженим дівчаткам.

Ірина

Це ім’я наділяє дівчинку важким характером з самого раннього дитинства. Їм складно контактувати з іншими людьми через впертість. Таким дівчаткам буде складно знайти собі пару, бо матимуть у характері багато чоловічих рис.

Надія

Не варто називати у 2022 році дівчинку Надією. З цим ім’ям шлях до успіху дівчинки буде важкий і тернистий. І в їхньому житті буде всього сповна - і втрат, і зрад і велика ймовірність самотності.

Які імена для дівчаток у 2022 році принесуть щастя

Астрологи радять цього року називати дівчаток такими іменами: Марина, Ксенія та Катерина.

Джерело: Meta

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень