Чоловіки з цими іменами перетворять ваше життя на казку

Але зі щасливим кінцем

Чи не кожна дівчинка у дитинстві мріє вийти заміж за принца. Але виявляється для цього не треба бути королівської крові, можна просто обирати супутника по життю за іменем.

Олег

Чоловік з ім'ям Олег у всьому намагатиметься допомагати своїй жінці. Зазвичай такі чоловіки одружуються раз і на все життя. Тож свою дружину Олег буде обожнювати до кінця життя, з любов'ю здувати з неї порошинки і всіляко балувати. Носії цього імені вибирають собі супутницю довго і трохи вибагливо, а визначившись, будуть кожен день доводити жінці, що закохатися в нього було її найкращим рішенням.

Едуард

Чоловік з ім'ям Едуард завжди знає чого хоче, тож завжди чітко говорить про свої почуття. При потребі він перший буде поруч з коханою в скрутну хвилину і завжди підтримає. Едуарди здаються трохи жорсткими і грубуватими, а все через те, що не люблять підлиз. Обраниці Едуарда варто бути готовою до його чесності і прямоти, але завдяки цим рисам чоловік зробить її щасливою.

Олександр

Галантні, уважні і виховані Олександри завжди на перше місце ставлять партнерку. Хочете перетворити своє життя в казку і знайти справжнього принца? Тоді вибирайте собі в чоловіки володарів імені Саша. З таким чоловіком ви точно зможете відчути себе тендітною і ніжною.

Борис

Борис стане для своєї коханої жінки справжнім принцом. Ці чоловіки хочуть свою кохану балувати, захищати і любити. Вони навіть на побачення завжди приходять з подарунками. У шлюбі він прокидається раніше, щоб приготувати ранкову каву для дружини. Такий чоловік не буде вичитувати жінку за неприготовану вечерю або невимиту вчасно підлогу, він просто допоможе з прибиранням.

Климентій

Климентій буде обдаровувати обраницю дорогими подарунками. Володарі рідкісного імені відрізняються почуттям гумору, чуйністю і ніжністю. Вони частіше за інших влаштовують коханим жінкам романтичні сюрпризи і допомагають в побуті.

Джерело: Ukr.Media

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень