Кого на Рівненщині можуть одружити навіть без одного з наречених

Така практика в області вже є

Понад 300 пар закоханих одружилися на Рівненщині від початку війни. У мін’юсті області нагадують, що шлюби реєструють за спрощеною процедурою – у день звернення.

Ба більше, в умовах воєнного часу можна одружитися навіть, коли один з наречених відсутній через виконання бойових завдань. Так на Рівненщині вже побралися дві пари.

 

Комісія за послугу реєстрації шлюбу наразі не стягується.

 

Разом з тим повідомляють в управлінні, 11 пар вирішили розлучитися.

Від початку війни до 14 березня в області народилося 495 немовлят. Усім діткам дають переважно традиційні імена, повідомила заступниця начальника Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції у Рівненській області Оксана Сальчук. Серед новонароджених поки не реєстрували Байрактарів чи Джавеленів.

За її словами, дуже часто зараз реєструють діток з Київської і Харківської областей, які змушені були залишити свій регіон.

 

Найпоширенішими чоловічими іменами є: Андрій, Артем, Богдан. Дівчаток найчастіше називають Анастасія, Анна. Тенденція на ці імена у Рівненській області спостерігається вже кілька років поспіль.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень