Кого на Рівненщині можуть одружити навіть без одного з наречених

Така практика в області вже є

Понад 300 пар закоханих одружилися на Рівненщині від початку війни. У мін’юсті області нагадують, що шлюби реєструють за спрощеною процедурою – у день звернення.

Ба більше, в умовах воєнного часу можна одружитися навіть, коли один з наречених відсутній через виконання бойових завдань. Так на Рівненщині вже побралися дві пари.

 

Комісія за послугу реєстрації шлюбу наразі не стягується.

 

Разом з тим повідомляють в управлінні, 11 пар вирішили розлучитися.

Від початку війни до 14 березня в області народилося 495 немовлят. Усім діткам дають переважно традиційні імена, повідомила заступниця начальника Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції у Рівненській області Оксана Сальчук. Серед новонароджених поки не реєстрували Байрактарів чи Джавеленів.

За її словами, дуже часто зараз реєструють діток з Київської і Харківської областей, які змушені були залишити свій регіон.

 

Найпоширенішими чоловічими іменами є: Андрій, Артем, Богдан. Дівчаток найчастіше називають Анастасія, Анна. Тенденція на ці імена у Рівненській області спостерігається вже кілька років поспіль.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень