Що місяць народження може розказати про вашого чоловіка

Перевірте свого обранця

Січень 

Якщо ваш партнер народився на початку року, то вам дуже пощастило! Такі чоловіки надійні та завжди готові підтримати. Ваш обранець добрий та поступливий, але тільки доти, доки не зачеплено його самолюбство!

Лютий

Попри те, що у такого чоловіка чутлива та ніжна душа, він чудово справляється з будь-якими життєвими труднощами. А от у спілкуванні часто буває упертий.

Березень

Цих чоловіків недарма часто порівнюють із березневими котами. Вони дуже ввічливі з жінками та чудово володіють собою. Потрібно дуже постаратися, щоб вивести з рівноваги чоловіка, який народився на початку весни.

Квітень

Чоловіки, народжені цього місяця, прагнуть досконалості у всьому, у тому числі й у коханні!

Травень

Ці чоловіки чудово підходять для сім’ї! Вони вірні та дуже уважні до своєї партнерки. Ось тільки є один нюанс – все, хлопець, народжений у травні, вирішив, те й зробить! Переконати його практично неможливо.

Червень

Червневі чоловіки добре розуміються на жіночій психології, тому багато жінок люблять ділитися з ними своїми секретами. Готуйтеся до того, що ваш партнер матиме багато подружок. Ось тільки ревнувати зовсім не варто!

Липень

Чоловіки, народженні у липні, дуже щедрі. Він ділитиметься зі своєю половинкою усім, що має, але в замін вимагатиме бездоганної вірності та чесності.

Серпень

Упевнений, розважливий, але трохи дратівливий – ось як описують характер хлопця, народженого цього місяця. Ці чоловіки вміють брати на себе відповідальність і часто досягають великих успіхів у житті.

Вересень

Вони мають високий інтелект та власне почуття стилю. Чоловік, народжений у вересні, не схильний до конфліктів і завжди готовий вибачитись, якщо неправий.

Жовтень

Ці хлопці відрізняються принциповістю, але дуже не люблять, коли їх заганяють у жорсткі рамки. У коханні жовтневий чоловік вважає за краще зберігати вірність своїй обраниці.

Листопад

Чоловіки, народжені цього місяця, здатні порозумітися з ким завгодно. Тільки врахуйте те, що періодично листопадовому чоловікові потрібне усамітнення. Інакше він буде надто дратівливим та нестерпним.

Грудень

Такого чоловіка ви не часто будете бачити удома. Все тому, що він дуже роботящий! Грудневі чоловіки часто є професіоналами своєї справи та роблять стрімку кар’єру.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень