Проблеми з пам’яттю – Ракам, розумна економія – Терезам: гороскоп на 27 червня

А Діви дратуватимуть людей

ОВНИ

Ви будете сповнені енергії та сили, й просто фонтануватимете ідеями, тому спробуєте зайнятися кількома справами одночасно. Однак, попри ваш бадьорий настрій і запал, не зможете розібратися з усіма проблемами одночасно. Доведеться «розтягнути задоволення».

ТЕЛЬЦІ

Дійте так, як підкаже серце. Навіть якщо розуму це здасться чимось дивним, незрозумілим та абсолютно нераціональним. Сьогодні вами править інтуїція. 

БЛИЗНЯТА

Новий тиждень розпочнеться зі знайомств, особливо у діловій сфері. Здається, вам щастить як ніколи – стільки цікавих та корисних людей за один день ви ще не зустрічали. Головне, що всі вони одразу потраплять у коло ваших однодумців.

РАКИ

Ваша пам'ять вирішить сьогодні з вами не дружити – зараз ви можете забувати навіть те, що робили хвилину тому. Не соромтеся залишайте самому собі записки, обов'язково фіксуйте кожен крок і діліться своїми думками з оточуючими, щоб вони згодом допомогли вам все згадати.

ЛЕВИ

Цього дня можуть виникнути проблеми у взаєминах з колегами, які вперто не хочуть приймати вашу точку зору та погоджуватися з тим, що ви маєте рацію. Тому доведеться знову і знову їх переконувати, адже істина повинна перемогти.

ДІВИ

Ви дратуватиме людей, особливо у тих, хто поряд з вами. Вам здається, що всі все роблять не так. І це торкнеться усіх сфер - від роботи до поведінки за столом. Такої кількості претензій близькі від вас давно не чули.

ТЕРЕЗИ

Гроші витрачати можна, але обережно та з розумом. Про спонтанні покупки поки краще забути. А от акуратна домашня бухгалтерія та приблизний бюджет на найближче майбутнє дуже вітаються.

СКОРПІОНИ

Ви опинитеся в центрі уваги. Це буде дещо несподівано, але втішить ваше самолюбство. Тому ви не будете занадто скромними і всім продемонструєте свої таланти.

СТРІЛЬЦІ

Перший робочий день буде не дуже простим і навіть похмурим. Вам доведеться терміново вирішувати питання та розрулювати ситуації, які виникнуть з вини інших. Це буде дуже непросто, і сил ви витратите чимало.

КОЗОРОГИ

Ви не поділятимете загальних настроїв. У той час, коли колеги радітимуть якійсь події, ви бурчатимете і шукатимете недоліки. Щоб не зіпсувати стосунки з людьми, краще помовчати. Навіть цілий день.

ВОДОЛІЇ

Не вірте пліткам, навіть якщо їх щосили намагаються видати за правду. Перевірте отриману інформацію тричі, інакше втрапите в халепу.  

РИБИ

У вас не буде страху та сумнівів при ухваленні фінансових рішень. Все ж зорі радять ще раз подумати. І не витрачати надто великі гроші.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень