Несподівані гроші – Левам, особливий магнетизм – Рибам: гороскоп на 26 червня

А Тельцям краще уникати відпочинку на воді

ОВНИ

Ви перебуваєте в стані очікування. Хтось думатиме про швидку зустріч, хтось – про омріяний контракт. Зосередьтеся на вашому бажанні й робіть зараз усе для якнайшвидшої його реалізації.

ТЕЛЬЦІ

Будьте обережні з водою та на воді. А краще – обирайте інші способи відпочинку. Зорі радять проводити більше часу з коханими – зараз є шанс вивести стосунки на новий рівень.

БЛИЗНЯТА

Подбайте про здоров’я. Пробіжка, дієта і правильний режим – це те, що потрібно вашому організму. А ось алкоголь, навіть якщо це лише келих вина, краще виключити.

РАКИ

Направте свою енергію на домашні справи, які вже давно потребують вашого втручання. А ось думки про роботу залиште на понеділок, адже ви й так постійно про неї думаєте, а це може призвести до перенасичення та апатії.

ЛЕВИ

Вам неочікувано повернуть старий борг. Причому людина сама вийде з вами на зв’язок. Зорі радять не поспішати витрачати несподіване фінансове надходження – відкладіть поки ці гроші.

ДІВИ

Вам доведеться виправдовуватися перед коханими, навіть якщо ви й не розумітимете суть претензій. Зараз краще не виясняти стосунки. 

ТЕРЕЗИ

Близькі не поділятимуть ваші плани, тому доведеться добре постаратися, щоб їх схилити на свій бік. Не можна сказати, що день буде зіпсований, але пройде він зовсім не за вашим сценарієм.

СКОРПІОНИ

Довіряйте своїй інтуїції. І якщо вона каже вам не ходити кудись чи не робити чогось – не ходіть і не робіть. Краще відкладіть якісь справи – ви ще все встигнете, а сьогодні слід бути обережнішим.

СТРІЛЬЦІ

День буде сповнений цікавих зустрічей. На вас чекають як знайомства, так і побачення зі старими друзями. Будьте готові до того, що увага до вашої персони буде надзвичайно високою.

КОЗОРОГИ

Вам доведеться обирати між «хочу» і «треба». Зорі переконані, що почуття обов'язку переможе, але бажання нікуди не зникнуть. Тому придумайте, як поєднати все.

ВОДОЛІЇ

Ідеальний день, щоб трохи освіжити стосунки з коханою людиною. Але саме по собі це не станеться – доведеться самому трохи почаклувати в романтичному напрямку. 

РИБИ

Ви будете намагнічені особливим зарядом і вже у самій вашій появі буде якась інтрига. Тільки не перестарайтеся. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень