Люди якого знака Зодіаку – найрозумніші? Правдиво

Від Раків до Тельців

Звісно ж, рівень інтелекту у всіх відрізняється. Розум – гнучка штука, яку можна розвинути за допомогою освіти і тренувань. Однак не слід відкидати і важливість вроджених даних.

Астрологи кажуть, що кожен знак Зодіаку має певні інтелектуальні особливості

Вони навіть склали власний рейтинг.

  1. РАК

Раків складно назвати інтелектуалами, а ще вони вважають за краще не хвалитися. Зате, якщо у них запитають поради, вони охоче поділяться тим, що знають, а знають вони дійсно багато.

Проте вираз «гнучкий розум» до Раків не відноситься: щоб прийняти рішення або зробити якісь висновки, їм треба ретельно все зважити. Поспіх обов’язково закінчиться помилками.

  1. РИБИ

Це знак фантазій, мрій і надій. Розум для Риб куди менш важливий, ніж здатність відчувати та уявляти. При цьому їхні фантазії легко втілюються в реальність, якщо того вимагають обставини.

Водночас освоїти те, що їм зовсім нецікаво, у Риб виходить досить паскудно

  1. КОЗОРІГ

Козоріг розвиває свій інтелект посиленими стараннями — просто так їм, зазвичай, нічого не дається. Оточення може вважати представників цього знака ботанами, але насправді їм начхати.

Головне — робота над собою, зокрема власною невпевненістю. Проблема Козорогів, які досягли висот в інтелектуальній сфері, — у їх зайвій залежності від авторитетів.

  1. ТЕРЕЗИ

Так вже виходить, що інтелект Терезів (направду — дуже потужний) не знаходить належного застосування. З таким розумом вони могли б вже давно взяти «нобеля», але життя так складається, що використовується цей розум у кращому випадку впівсили.

Зате поза роботою вони самореалізовуються на повну!

  1. ДІВА

Діва — це трудяга, особливо після 25 років. В ранній юності Діви багато читають, але інформація і мудрість у них не затримуються, зате вони розвиваються емоційно.

Вчитися вони теж не хочуть, але, переваливши за 25-річний рубіж, відкривають у собі пристрасть до праці. І якщо для цього потрібні знання, то вони їх отримують, а якщо треба попрацювати над інтелектом, то роблять і це.

Осяяння — це, на жаль, не про Дів.

  1. ОВЕН

Зовнішнє важливіше внутрішнього, а форма цікавіша за зміст — ось принцип, який часто сповідують Овни. Стосується це й інтелектуальної сфери — у тому сенсі, що Овни роблять ставку на ефекти, а не на ефективність.

При цьому схильність до позерства не скасовує того факту, що Овен — від природи неабиякий розумник, який мислить точно і глибоко.

  1. ЛЕВ

Лев дуже схожий на Овна — те ж позерство і бажання подати себе крутішим, ніж він є насправді. З Левів виходять прекрасні піарники — вони блискучі оратори, вміють справляти гарне враження на людей і здатні заворожити

Однак, якщо копнути глибше, то все трохи складніше. Лев багато знає, тонко все переживає і вміє витягувати уроки з того, що з ним відбувається. Але свій справжній розум воліє приховувати за блискітками зовнішніх ефектів.

  1. ВОДОЛІЙ

Водолій знає, що буде на фінансових ринках завтра, він може написати пісню за пів години і спроєктувати «розумний будинок» на коліні, але як правильно платити за комуналку — подужати не в змозі.

Інакше кажучи, розум Водолія на «життєві дурниці» розмінюватися не буде. Це значить, що без допомоги того, хто поруч, Водолію не обійтися.

  1. СТРІЛЕЦЬ

Стрільці народжені інтелектуалами. Причому їх інтелект стосується усіх сфер життя.

Це просто дуже розумні люди, які правильно дивляться на життя і знають, як діяти. Єдине — іноді їм не вистачає гнучкості.

  1. СКОРПІОН

Це дуже практичний знак, неконкретні знання здаються йому безглуздими. І дійсно, навіщо забивати голову тим, що не стане в нагоді у повсякденному житті?

І попри це, Скорпіон вміє захоплюватися чимось зовсім екзотичним, віддаючись на повну. А потім люди навколо диву даються, як людина, що міцно стоїть на ногах і ніколи не витає у хмарах, виявляється знавцем африканської поезії, та ще мовою оригіналу?!

  1. БЛИЗНЯТА

Порядок — це не про Близнят. Стосується це і того, що у них в голові. Усі знання цього знака — хаотичні і розрізнені. Але в залежності від ситуації, Близнята використовують ті навички, які найбільш потрібні саме цієї миті.

У будь-якому випадку тест на ерудованість вони здадуть блискуче. Головне — ставити їм максимально конкретні завдання. А найперша гідність представників цього знака — здатність швидко засвоювати інформацію і приймати правильні рішення.

  1. ТЕЛЕЦЬ

Телець — не з тих, хто намагається справити враження своїм інтелектом. При першій зустрічі представники цього знака ризикують здатися не занадто розумними, однак це лише ілюзія.

Одна з чеснот Тельців — у тому, що вони не намагаються бути кращими, ніж є насправді, і, значить, не женуться за зовнішніми ефектами. Тож ви будете приємно здивовані, виявивши, що наївний з вигляду Телець насправді — дуже мудра особистість

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень