Фінансові успіхи – Левам, вирішення особистих проблем – Овнам: гороскоп на 5 липня

А Ракам не варто слухати поради

ОВНИ

Непоганий день для того, щоб розібратися із проблемами особистого характеру. Настав час розставити всі крапки над «i». Тільки не робіть різких рухів – врегулювати проблеми потрібно спокійно, вдумливо та м'яко.

ТЕЛЬЦІ

Сьогодні на вас чекає захоплююча зустріч з масою вражень та емоцій. Звичайно, позитивних. 

БЛИЗНЯТА

Не закривайтеся вдома й не занурюйтеся в себе. Навіть якщо ви втомилися і єдине ваше бажання – відгородитися від усього світу. 

РАКИ

Не слухайте чужих порад. Мало що в голові у інших людей. Цілком імовірно, що дехто навмисне рекомендує вам щось непотрібне і навіть шкідливе, тому у всіх рішеннях покладайтеся лише на власну думку.

ЛЕВИ

День підходить для вирішення фінансових питань. Посилиться винахідливість, що дозволить досягти чималих успіхів у професійній сфері. 

ДІВИ

Ваші спроби змінити життя похвальні, але вже час переходити від теорії до практики. Налаштовуйтесь на довгий шлях. Допомога близьких друзів зайвою не буде.

ТЕРЕЗИ

Не варто наполягати на своїй думці, ігноруючи усіх. Навпаки – уважно прислухайтеся до людей, адже вони можуть підказати вам хороші ідеї.

СКОРПІОНИ

Правильно розподіляйте свій час і проживіть цей день чітко дотримуючись плану. Інакше це загрожує неприємностями. 

СТРІЛЬЦІ

Здається, керівництво дедалі більше вам довіряє. Чому б не використовувати це для просування кар'єрними сходами? Чи збільшення заробітної плати. Тільки дійте акуратно.

КОЗОРОГИ

Якщо робота пов'язана з документами, то увімкніть підвищений режим уважності. Адже цього дня навіть ваша акуратність може дати збій. Не допустіть того, щоб підступна помилка зіпсувала серйозну працю.

ВОДОЛІЇ

На вас неабияк подіє магічне слово «знижка». На щастя, ви із тих, хто вміє вчасно зупинитися, тому сімейному бюджету ніщо не загрожує.

РИБИ

Постарайтеся запланувати вирішення різноманітних бюрократичних проблем. Особливо це стосується отримання довідок та підписання важливих документів. Врахуйте, що процес може затягнутися, тому закладайте більше часу, ніж вам хотілося б.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень